HEKLANJE

Kako izgledati 5 godina mlađe!

TEMU APP 100 E KUPON

Kako je ovo moguće? Poduzimanjem koraka za poboljšanje vašeg općeg zdravlja i dobrobiti kako biste izgledali i osjećali se mlađe kako starite. Dobra prehrana, tjelovježba, san, zaštita od sunca i dobra rutina njege kože mogu vam pomoći u održavanju mladolikog izgleda i dobrobiti u svim fazama vašeg života. Vaša koža je najvidljiviji pokazatelj vašeg općeg zdravlja i stanje vaše kože često je prvi znak bolesti ili problema s prehranom. Blijeda, bez sjaja ili s mrljama koža često odražava bolest ili nedostatak u prehrani. Živahan blistavi ten odražava stanje dobrog općeg zdravlja.

Vaša koža treba zaštitu i iznutra i izvana. Unutarnja i vanjska prehrana zapravo su dvije strane istog novčića. Ima smisla hraniti tijelo iznutra kako bi se postigla točna ravnoteža nutrijenata, jer se zdravo tijelo ogleda u zdravoj koži. Ispravna ravnoteža vitamina i minerala ključna je za prekrasan, živahan, zdrav sjaj vaše kože. Jedenje puno svježeg voća i povrća i korištenje visokokvalitetnih multivitaminskih dodataka može učiniti čuda za vaš izgled.



Vaša koža također treba posebnu njegu. Koža također treba zaštitu od štetnih uvjeta iz okoliša poput izlaganja suncu, vjetru i zagađenju. Zbog toga je redovita njega kože tako neophodna u bilo kojoj dobi. Naša koža je barijera koja nas štiti od:

• Fizički utjecaj kao što su pritisak i udarci

• Toplinski utjecaji topline i hladnoće

• Učinci okoliša, kao što su kemikalije, sunčevo UV zračenje i bakterije. Koža sadrži izlučevine koje mogu ubiti bakterije i pigment melanin koji pruža kemijsku obranu od ultraljubičastog svjetla.

Za održavanje zdrave, blistave kože osigurajte:

• Pijte najmanje 8 čaša vode dnevno kako biste hidratizirali i očistili kožu

• Nosite kremu za sunčanje na svim izloženim područjima tijekom svih godišnjih doba



• Jedite puno svježeg voća i povrća

• Nadopunite kvalitetnim dodatkom vitamina i minerala

• Budite oprezni uz jutarnju i večernju rutinu čišćenja, toniranja i hidratacije