HEKLANJE

Kako odabrati gel za pranje tijela

TEMU APP 100 E KUPON

Luksuzno mirisna voda za tijelo može dosadno jutarnje tuširanje pretvoriti u raskošnu poslasticu kojoj ćete se veseliti na početku svakog dana. Sredstva za pranje tijela mogu ponuditi duboko iskustvo čišćenja poput sapuna, ali uz dodatnu eksploziju ugodne arome. A mnoga sredstva za pranje tijela imaju hidratantna svojstva koja vam mogu pomoći da istaknete ljepotu vaše kože. Odabir pravog gela za tijelo za vaš tip kože i njegova primjena pravom tehnikom može vam pomoći da postignete prekrasnu kožu za kojom ste oduvijek žudjeli od glave do pete.

Kada birate sredstvo za pranje tijela, tražite proizvod koji ima prirodne sastojke, a ne proizvod koji se temelji na kemijskim dodacima. Mnoge kemikalije obećavaju sjajne rezultate, ali u većini slučajeva najviše koristi možete dobiti od proizvoda koji svoju hidratantnu moć dobivaju iz prirodnih elemenata poput shea maslaca, aloe vere ili meda; za sve se pokazalo da njeguju kožu bez ikakvog oštećenja. Potpuno prirodno sredstvo za pranje tijela vjerojatno je potpuno biorazgradivo, što ga čini boljim za okoliš, kao i za vaše tijelo.



Ne zaboravite da je voda za tijelo nešto čemu ćete biti izloženi svaki dan, stoga nemojte odabrati ništa što ima sastojke koji bi se mogli pokazati štetnima nakon dugotrajne upotrebe. Izbjegavajte sredstva za pranje tijela koja sadrže alkohol, koji može isušiti kožu; ili silikon, koji za sobom može ostaviti tanki sloj taloga koji može začepiti pore. Kako biste bili sigurni da će vaša koža ostati čista i svježa, potražite sredstva za pranje tijela na kojima je izričito navedeno da su nekomedogena, što znači da neće uzrokovati prištiće ili mrlje.

Naravno, kupovina pravog sredstva za pranje tijela samo je jedan dio slagalice. Način na koji nanosite sredstvo za pranje tijela jednako je važan kao i vrstu proizvoda koji odaberete. Korištenje lufe ili druge blago abrazivne četke za ribanje može razbuditi sva vaša osjetila i istovremeno pomoći vašoj koži da zablista od zdravlja. Lufa će učiniti piling vaše kože dok piling, pomažući vam da uklonite mrtve mrtve stanice kože dok čistite i vlažite kožu. Ovaj jednostavan alat je prilično učinkovit, a uključivanje lufe u vašu rutinu tuširanja može vam pomoći da izvučete najviše iz kupanja tijela osiguravajući da vlaga i hranjive tvari potpuno prodru u najmlađi, najsvježiji sloj kože. Korištenje potpuno prirodnog hidratantnog sredstva za pranje tijela s lufom može pomoći da vaša prirodna ljepota zablista po cijelom tijelu. Ovo je posebno važno tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci kada ćete vjerojatno pokazivati nešto više kože nego inače. Uvođenje gela za pranje tijela dijelom vaše svakodnevne kozmetičke rutine može vam pomoći da izgledate sjajno i osjećate se samouvjereno.

Nije zlato sve što blista!

Mnogi se današnji učitelji u svojim porukama oslanjaju na koncepte drevnih orijentalnih učenja! To je, naravno vrlo dobro, osim jedne