HEKLANJE

KAKO OSPORITI TERETENJE NA KREDITNOJ KARTICI

TEMU APP 100 E KUPON

• Morate pisati vjerovniku na adresu prikazanu na vašem izvodu za “upite o naplati. Morate uključiti svoje ime, adresu, broj računa i opis svih grešaka.
• Pošaljite svoje pismo spora što je prije moguće. Mora stići vjerovniku u roku od 60 dana nakon što vam je prvi račun koji sadrži pogreške poslan poštom.
Vjerovnik mora pismeno potvrditi vaš prigovor u roku od 30 dana od primitka. Spor se mora riješiti najkasnije u roku od dva obračunska ciklusa, ali ne duže od 90 dana.
Neovlaštena terećenja. Ako se vaša kreditna kartica koristi bez vašeg dopuštenja, mogli biste biti odgovorni za do 50 USD po kartici.
Ako prijavite gubitak prije upotrebe kartice, ne možete biti odgovorni za bilo kakve neovlaštene troškove. ja
Kako biste smanjili svoju odgovornost, nužno je da prijavite gubitak što je prije moguće. Većina izdavatelja ima 24-satne besplatne telefonske brojeve za primanje hitnih informacija. Ako ste uspjeli telefonom obavijestiti tvrtku koja vam je izdala kreditnu karticu, važno je da na to odgovorite pismom koje uključuje broj vašeg računa, datum kada ste primijetili da kartica nedostaje i datum kada ste prijavili gubitak.
Ako imate spor oko robe ili usluga. Možete osporiti troškove za nezadovoljavajuću robu ili usluge. Da biste to učinili, morate:
• Obavili ste kupnju u svojoj državi ili unutar 100 milja od vaše trenutne adrese za naplatu. Naplata mora biti veća od 50 USD. Ova ograničenja ne vrijede ako je prodavatelj također izdavatelj kartice ili ako između prodavatelja i izdavatelja kreditne kartice postoji poseban poslovni odnos.
• Najprije se potrudite u dobroj vjeri riješiti spor s prodavateljem. Za to nisu potrebni posebni postupci.
Ako ovi uvjeti nisu primjenjivi, razmislite o podnošenju tužbe na sudu za male sporove.

Put do uspjeha u vašem modu

Tim e-fuziona stvara atraktivna i učinkovita rješenja za razvoj web dizajna kako bi zadovoljio vaše specifične potrebe i posebne zahtjeve.