HEKLANJE

Kako pravilno nanijeti sjajilo za usne!

TEMU APP 100 E KUPON

Što su sjajila za usne? Sjajilo za usne i sjaj za usne dolazi u tubama i malim posudicama koje su praktične za korištenje i daju svjetlucanje i sjaj vašim usnama kakav ste oduvijek priželjkivali. Danas se proizvode da traju dulje vrijeme, a mogu biti i vodootporni.

Sjajilo za usne možete nanijeti preko ruža ili samostalno za prirodniji i goli izgled usana. Sjajilo za usne pomaže dati više volumena usnama i učiniti ih punijima te ih istaknuti na licu. Stoga se ženama s debelim usnama općenito savjetuje da ga koriste vrlo štedljivo. Usne možete učinkovito učiniti ljepšim uz pomoć malo sjajila za usne i drugih proizvoda za usne te ih strateški koristiti za korekciju usana.



Lagani sloj Chapsticka preko usana ne samo da ih štiti i liječi, već pomaže i da se boja usana učinkovitije učvrsti. Sada, ne samo da su sjajila za usne laka za korištenje, ona služe i sjajnoj svrsi, a to je da vaše usne ne ispucaju.

Evo nekoliko izvrsnih savjeta o tome kako nanijeti svoje omiljeno sjajilo za usne da postignete ono sjajno pućenje s punim volumenom!

Pravilno nanošenje sjajila za usne
Najprije pravilno nanesite sjajilo za usne. Umjesto da nanesete sjajilo kao ruž za usne (s lijeva na desno, odozgo prema dolje s mrskom!), prvo nanesite sjajilo samo na sredinu donje usne. Trljajte usne jednu o drugu. Ovo će spriječiti da sjaj postane previše gust i postane ljepljiv na vama.

Želim koristiti sjajilo za usne preko ruža!
Ako svojoj trenutnoj boji štapića za usne želite podići raspoloženje, odlična je ideja da prevučete malo ukusnog sjajila preko nanesenog štapića za usne. Sviđa mi se izgled samo malo sjajila preko neutralnog ruža za usne. Opet, samo malo utapkajte u središte usana i zagladite od tamo. Ova metoda zaglađivanja sjajila za usne od sredine pomoći će vam da ne nanesete previše sjajila za usne predebelo.

Sjajilo za usne previše ljepljivo?
Jeste li slučajno nanijeli malo previše sjajila? Nema problema! Za to postoji vrlo jednostavno rješenje. Sve što trebate učiniti je samo mazati usne papirnom maramicom, baš kao što biste maznuli ružem za usne! Eto, opet je sve spremno!

Sjajilo za usne je popularno kao i uvijek! Uvijek bili i uvijek će biti! Pa što čekaš? Nabavite najnovije današnje boje i isprobajte ih sve!

Kako dobiti besplatne stvari

Stvarno možete dobiti besplatne stvari, ali da, ponekad postoje i neki uvjeti. Na primjer, kad smo bili u Universal studiju,