HEKLANJE

Kako pronaći i intervjuirati pravog kozmetičkog stomatologa

TEMU APP 100 E KUPON

Kako pronaći i intervjuirati pravog kozmetičkog stomatologa
Postoji nekoliko načina za odabir kozmetičkog stomatologa, neki su dobri, a neki loši. U nastavku opisujem neke dobre metode i neke koje nisu tako dobre.
Najbolji način:
Najbolji način da odaberete svog kozmetičkog stomatologa je da se malo potrudite. Nemojte žuriti; ovo je odluka koja može trajati cijeli život. Intervjuirajte najmanje dva ili tri kozmetička stomatologa i tražite da vidite slike prije i poslije posla koji su obavili. Budite sigurni da vam se sviđaju rezultati doktorovog rada. Izgledaju li svi pacijentovi zubi jednako? Izgledaju li prirodno ili izgledaju kao usta puna Chicletsa? Kako se oblik zuba stapa s licem pacijenta? Zamolite stomatologa da vam pokaže primjere različitih oblika zuba. Također morate biti sigurni da dobro komunicirate sa stomatologom i da on razumije što želite. Gdje je zubar stekao kozmetičku obuku? Prava estetska stomatologija se ne uči na stomatološkom fakultetu. Stomatolog je trebao pohađati poslijediplomski program kao što je Institut za napredne stomatološke studije u Las Vegasu. Ova vrsta programa omogućuje stomatolozima da dovedu stvarne pacijente na koje rade, oni nisu samo vikend predavanja o tome kako napraviti ljuskice. Ono što je najvažnije, pobrinite se da stomatolog odvoji vrijeme da vam sve objasni i odgovori na sva vaša pitanja. Nakon što sve ovo učinite, možete donijeti informiranu, racionalnu odluku. Svatko tko vas uputi kozmetičkom stomatologu ima daleko manji ulog u ishod nego vi, stoga je na vama da preuzmete odgovornost za pronalaženje najboljeg liječnika.

1. Preporuka Vašeg obiteljskog liječnika. Ovo može biti početna točka, ali zapamtite, vaš primarni liječnik je vjerojatno prilično zaposlen. Obično nema vremena ocjenjivati hrpu raznih kozmetičkih stomatologa. Možda poznaje nekoliko različitih stomatologa koji se bave kozmetičkom stomatologijom, ali oni ne moraju nužno biti najbolji u gradu.
2. Uputnica pacijenta koji je radio kod estetskog stomatologa. Ako vam se sviđaju rezultati, možda se isplati provjeriti. Informirajte se o obrazovanju i poslijediplomskom usavršavanju.
3. Preporuka estetičara ili frizera. Ovi ljudi se bave izgledom i stilom. Oni znaju tko je što učinio i vjerojatno su vidjeli i dobro i loše u vašem gradu. Ovo zapravo može biti prilično dobra polazna točka za vašu pretragu.
4. Žute stranice će imati popis stomatologa u vašem gradu; imajte na umu da veličina i kvaliteta oglasa nisu pokazatelj kvalitete rada. Budite vrlo oprezni kad ovo koristite kao početnu točku.



Intervju
Neke stvari koje morate zapamtiti kada idete na konzultacije:
1. Pokušajte se opustiti. Idete samo na konzultacije. Nemate obvezu na bilo kakav tretman. Recite stomatologu što tražite. Poslušajte što ima za reći.
2. Zapamtite, vi zapošljavate zubara, a ne obrnuto. Budite sigurni da on odgovara na sva vaša pitanja.
3. Idite na konzultacije sa slikama osmijeha koji vam se sviđaju. Ne može se svaki osmijeh preslikati na svakog pacijenta, ali će kozmetičkom stomatologu dati ideju u kojem smjeru želite ići. Svakako mu dajte do znanja što vam se ne sviđa na vašem osmijehu. Poslušajte što ima za reći o vašem osmijehu
Što želite postići na savjetovanju:
1. Dobijte što više informacija o preporučenom postupku. Što će se učiniti; ljuskice? Krunice? Implantati? mostovi? Što se može poboljšati? Što stomatolog ne može poboljšati? Koje su moguće komplikacije? Koliki su troškovi? Hoćete li moći izaći odmah nakon zahvata? Ako smatrate da liječnik ne odgovara na vaša pitanja ili se čini kao da gubite njegovo vrijeme, prijeđite na sljedeće. Posao kozmetičkog stomatologa je osigurati da ste educirani o zahvatu i da on odgovori na sva vaša pitanja.
2. Koliko je dobar kozmetički stomatolog? Pogledajte fotografije pacijenata u sličnim situacijama prije i poslije. Ovo je jedan od načina da se utvrdi koliko je dobar njegov rad. Obavezno pitajte jesu li slike koje vidite pacijenti koje je zubar sam obradio. Neki “kozmetički zubari” koriste fotografije pacijenata koje nisu njihove. Ako vam stomatolog ne želi pokazati fotografije, vjerojatno je dobra ideja otići negdje drugdje.
3. Ako vam se sviđa ono što vidite, ali ste još uvijek pomalo nelagodni, pitajte stomatologa možete li kontaktirati neke od njegovih kozmetičkih pacijenata koji su prošli sličan tretman. Većina dobrih kozmetičkih stomatologa rado će to organizirati za vas.
Estetski stomatolozi su kao i svi drugi profesionalci, neki su jako dobri, a drugi manje. Slike rada stomatologa najbolje svjedoče o umijeću stomatologa. Ne biste unajmili nekoga da preuredi vašu kuću, a da prije toga niste vidjeli uzorke njihovog rada. Sjajan kozmetički stomatolog vidi dalje od zuba, gledajući cijelu osobu. Za više informacija o kozmetičkoj stomatologiji posjetite kozmetički stomatolog s Beverly Hillsa

Kofein uzrokuje bore

Ako imate namjeru održati zdravu kožu bez bora, trebate reformirati svoje tijelo iznutra prema van. Dobar početak je suzdržavanje od