HEKLANJE

Kako se opustiti i pomladiti svoju kožu

TEMU APP 100 E KUPON

Nabavite tjednu dubinsku masažu!

Ova tehnika vam omogućuje da legnete, da vas druga osoba trlja dok slušate umirujuću glazbu, dok jačate svoje srce, poboljšavate kisik u svojim stanicama, eliminirate stanični otpad, smanjujete krv tlaka, oslobađate se stresa i napetosti, ublažavate bolove u mišićima, stimulirate sve svoje živčane točke u tijelu, drenirate limfni sustav, poboljšavate tonus i elastičnost kože itd., itd., itd.



Prednosti se nastavljaju i nastavljaju kada je u pitanju dubinska masaža tkiva.

Sada postoji mnogo oblika masaže, ali smatram da “masaža dubokog tkiva” pomaže da izgledamo i osjećamo se mlađe više nego bilo koji drugi oblik.

Osobno uživam u dubinskoj masaži tkiva barem jednom tjedno, ali to možete činiti koliko god često želite.

Jednom tjedno mi to čini jer mi ne zadire previše u raspored, ali mi omogućuje da dobijem sve prednosti o kojima smo upravo razgovarali.

Ako nemate pristup dobrom terapeutu za masažu ili nemate vremena voziti se u toplice, onda se odvezite do knjižare i nabavite knjigu o tome kako se masirati i zapravo radite kroz knjigu razmjenjujući tjedne ili noćne masaže sa svojim partner.

Dubinska masaža tkiva omogućit će učinkovitiji rad svakog sustava u vašem tijelu, opustit će i pomladiti vašu kožu, omogućujući joj da izgleda mnogo gipkije i blistavije.

To je to za ovaj tjedan – vaša domaća zadaća je izvaditi telefonski imenik i pronaći dobrog, kvalificiranog terapeuta za masažu i ovaj tjedan dobiti dubinsku masažu tkiva.