HEKLANJE

Kako stvoriti vlastiti miris za zavođenje

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji mnogo načina da zavedete muškarca. Neki koriste šarm dok se drugi oslanjaju na odjeću. Jedna stvar koja uvijek djeluje čak iu prepunoj prostoriji je miris koji se raspršuje po ženskom tijelu.

Da bi ovo djelovalo, osoba mora otkriti koji miris najbolje funkcionira. To se može učiniti samo tako da uđete u trgovinu i isprobate razne boce koje su izložene.



Umjesto da ga samo pomirišete, najbolje ga je nanijeti na kožu. To je zato što će sadržaj svake boce drugačije reagirati na nečije prirodne kemikalije.

Budući da je teško razlikovati jedan miris od drugog nakon nekoliko pokušaja, osoba bi trebala stati i prvo pomirisati zrna kave kako bi nos ponovno bio osjetljiv na druge proizvode.

Osnovno pravilo pri odabiru parfema je da oni koji imaju suhu kožu trebaju koristiti onaj koji ima jak miris. Oni koji su masni trebali bi koristiti nešto svjetlije kako bi trajalo nekoliko sati.

Budući da žene koriste razne kreme za održavanje zdravlja, najbolje je provjeriti hoće li one imati negativnu reakciju kada se pomiješaju. Oni koji to rade trebali bi to promijeniti u istu marku kao i parfem koji se može kupiti zasebno ili u putnom neseseru.

Još jedan savjet za zavođenje muškarca bit će korištenje toaletnih potrepština bez mirisa tako da će fokus biti na parfemu koji je raspršen.

Parfem koji se koristi može biti skup za ženin budžet. Postoji jeftinija alternativa, a to je osmišljavanje one koja je izrađena po narudžbi.
Da bi ovo funkcioniralo, kupac će morati kupiti eterična ulja i znati važnost svakog od njih. One su podijeljene u tri, naime gornje, srednje i donje note.

Oni se dobivaju iz biljnih ekstrakata koje također koriste proizvođači parfema. Osoba ima mogućnost kreiranja mirisa sličnog omiljenom parfemu ili šminke koja je puno bolja.



Nakon što dobijete sve sastojke, ovo je vrijeme kada ćete ih pomiješati. Osoba ne bi trebala bacati sve odjednom. To treba učiniti kap po kap kako bi žena mogla pomirisati i vidjeti kako djeluje.

Kada se napravi prava mješavina, osoba bi trebala stati i dodati notu mosta i alkohol. Trebat će vremena da se sadržaj slegne pa ovo treba negdje pohraniti sljedećih 48 sati.

Posljednji dio o izradi vlastitog parfema bit će dodavanje malo vode i zatim filtriranje kako biste bili sigurni da nema krutog sadržaja. Ovu praksu provode i proizvođači parfema kako bi bili sigurni da je čist.



Neki parfemi mogu ostaviti mrlje kada se poprskaju po odjeći. Budući da je teško reći hoće li domaći to učiniti, osoba bi ovo trebala prskati po koži prije nego što bilo što nanese.

Ta mjesta bi trebala uključivati zapešća, iza vrata i ušiju, oko zglobova od laktova do koljena i naravno na prsima.

Lijepa stvar kod parfema izrađenog po narudžbi je to što se on ne može kupiti u trgovini koja proizvodi predmet i muškarac isključivo ženi.