HEKLANJE

Kako treba osigurati higijenu genitalnog područja?

TEMU APP 100 E KUPON

“Genitalna higijena najvažniji je korak u zaštiti ženskog zdravlja i reproduktivnog zdravlja. Genitalni organi zdrave mlade djevojke sadrže mnogo mikroorganizama koji se nazivaju flora. Poremećaj ravnoteže između tih mikroorganizama može uzrokovati infekcije i naštetiti reproduktivnom zdravlju.
Kako treba obaviti čišćenje genitalija?
Čišćenje nakon zahoda mora se obavljati sprijeda natrag. Nakon čišćenja genitalnog područja mora biti instaliran. Nakon kupanja i ulaska u bazen, područje genitalija mora se osušiti. Treba koristiti pamučno donje rublje. Donje rublje treba često mijenjati i glačati nakon pranja. Ne smije se nositi usko, usko i neprikladno donje rublje i hlače. Treba koristiti toaletni papir bez mirisa i boje. Treba izbjegavati uporabu vaginalnih tuša, sapuna, pudera i sprejeva.
Kako treba obaviti čišćenje genitalija tijekom menstrualnog krvarenja?
Treba paziti da upotrijebljeni jastučići nemaju mirisa i boje. Jastučiće treba često mijenjati. Neiskorištene jastučiće treba držati zatvorene u vrećicama ili na čistom mjestu. Jastučići koji su izloženi i kojima se rukuje prljavim rukama mogu nositi klice i uzrokovati infekcije.
Kada postoje problemi kao što su svrbež, crvenilo i peckanje nakon upotrebe određene vrste uloška, ​​treba isprobati drugu podlogu i dati prednost proizvodu koji ne izaziva nikakve pritužbe. U ovom razdoblju nema štete od pranja. Trebali biste izbjegavati pranje punjenjem kade vrućom vodom. Najprikladnije je tuširati se stojeći.
Kako bi se izbjegli loši mirisi tijekom menstruacije, prekomjerne količine parfema, kolonjske vode itd. Nema koristi od korištenja. Posebno biste trebali izbjegavati nanošenje kolonjske vode ili parfema na svoje genitalno područje i korištenje mirisnih jastučića.
Ne smije se nositi usko, usko i neprikladno donje rublje i hlače. Treba koristiti toaletni papir bez mirisa i boje. Treba izbjegavati uporabu vaginalnih tuša, sapuna, pudera i sprejeva.
Kako bi trebala biti zdrava rodnica?
U zdravoj mladoj djevojci rodnica sadrži mnoge mikroorganizme koji čine vaginalnu floru. Uobičajeni vaginalni sekreti su bez mirisa i boje. Spolna aktivnost, dob, razdoblje menstrualnog ciklusa, opće zdravstveno stanje i prehrana mogu uzrokovati promjene u vaginalnom lučenju.
Kada se poremeti ravnoteža između mikroorganizama u rodnici, jedan ili više tih mikroorganizama pretjerano se množe, što uzrokuje infekcije. Kod vaginalnih infekcija mijenja se količina, boja i miris vaginalnih sekreta. Gljivične infekcije najčešće su u mladih djevojaka.
U kojim su slučajevima vaginalne infekcije češće?
Održavanje genitalnog područja vlažnim, nošenje uskog i uskog donjeg rublja, ne obraćanje pozornosti na čišćenje genitalija, upotreba proizvoda koji sadrže kemijske tvari kao što su vaginalni tuševi, sprejevi, prekomjerna težina, dijabetes, dugotrajna upotreba antibiotika uzrokuje često pojavljivanje infekcija kvasnim rodnicama . Mogu se javiti svrbež i osjetljivost, bijeli sirasti iscjedak iz rodnice i peckanje tijekom mokrenja.
Te je infekcije moguće spriječiti pazeći na higijenska pravila. Ako imate pritužbe na ovu infekciju, svakako se obratite svom liječniku i potražite liječenje.

Korporacija

Korporacija istražuje prirodu i spektakularan rast dominantne institucije našeg vremena. Snimke pop kulture, oglašavanja, TV vijesti, i korporativne propagande. Corporation