HEKLANJE

Kako vas depilacija može riješiti ružnih dlačica na tijelu?

TEMU APP 100 E KUPON

Koristite li depilaciju voskom kao tehniku uklanjanja dlačica? Ako ne, trebali biste to razmotriti. Proces depilacije voskom vrlo je star i koristi se na ovaj ili onaj način tisućama godina (datira još iz starog Egipta) i danas može vrlo dobro funkcionirati. Što je? To je uklanjanje dlačica iz korijena postupkom nanošenja voska i brzog uklanjanja. I, da, depilacija malo boli, ali je samo privremena i može vam dati rezultate bez dlačica do šest do osam tjedana. Sve u svemu, može biti vrijedno toga.

Gdje se depilirati?



Depilacija voskom može se sigurno provoditi po cijelom tijelu. Pojedinci ga koriste za noge, obrve, bikini zone i mnogo veće dlake poput prsa, trbuha i leđa. Možete to učiniti tako da možete skratiti vrijeme za svoje natjecanje u plivanju ili da vam pomogne da jednostavno izgledate onako kako uživate.

Što je?

Što je u vosku? Mješavina koju ćete koristiti je kombinacija parafina ili pčelinjeg voska i prirodnih ulja. Ovi proizvodi su odabrani jer dobro djeluju na tijelo i lijepe se za kožu. Postoje dvije vrste, hladna i topla depilacija. Neki sadrže dodatke koji pomažu u poboljšanju osjećaja i teksture kože.

Vruća depilacija: Kod ove metode depilacije voskom se koristi vruća, ali ugodna temperatura. Nanosi se na područje u smjeru rasta dlačica. Kada se vosak ohladi, brzo se otkida u suprotnom smjeru, izvlačeći sa sobom i dlačice. To obično daje najbolje rezultate kod depilacije.

Hladna depilacija: Kod ove metode depilacije, trake tkanine se premazuju voskom i nanose na kožu. Trake se trljaju u smjeru rasta dlačica, a zatim se otkidaju u suprotnom smjeru.

Nakon što depilirate kožu voskom, možete koristiti tretman neparfimisanom hidratantnom kremom. To će vam pomoći vratiti osjećaj kože dodavanjem vitamina B i aloe vere. Što god radili, ne želite ići plivati, koristiti toplice ili hidromasažnu kadu, sunčati se ili nanositi parfem, dezodorans ili druge kemikalije na područje koje ste upravo depilirali jer oni mogu uzrokovati infekcije i bol.

Važno je da pažljivo pregledate svoju kožu prije korištenja bilo koje vrste depilacije. Ne smijete koristiti na područjima gdje postoje otvorene rane, infekcije, madeži, bradavice ili druge iritacije kože. Nikada ne pokušavajte depilirati trepavice, dlake u ušima, nosu ili bradavicama. Također, trebali biste se pobrinuti da koristite odgovarajuću kombinaciju voska za određena područja kao što su stidne dlake. Provjerite temperaturu voska kako se i vi ne biste opekli.



Depilacija voskom postoji već stoljećima jer je učinkovit način uklanjanja dlačica. Obično nema nuspojava osim male boli i crvenila. I to možete učiniti kod kuće ili u salonu. Depilacija voskom učinkovita je metoda uklanjanja neželjenih dlačica s gotovo svih dijelova tijela.

Prednosti poslovnog podcastinga

Spomenuti podcasting i slika nekoga tko sjedi u svom podrumu s računalom i mikrofonom, sanjajući da će postati profesionalni DJ,