HEKLANJE

Kako zaraditi preko web stranice?

TEMU APP 100 E KUPON

Sigurno ste do sada mnogo puta čuli kako neki vaš prijatelj ili poznanik zarađuje novac preko Interneta i vi mu pomalo zavidite na tome. Ipak prednost zarađivanja preko weba je ta što ne morate ići van iz kuće, sami sebi regulirate radno vrijeme. Divno zar ne? Zaista postoji mnogo načina zarade na netu pa krenit ćemo redom.
Affilate marketing je popularni način promocije biznisa a vama kao poslovnom suradniku plaća se u postotcima što konkretno znači promovirate tuđi proizvod i kada ga uspijete prodati dobijete 70% od ukupne cijene dotičnog proizvoda (clickbank.com). Moguće je da zarađujete za svakog posjetitelja, pretplatnika ili kupca određenog proizvoda ili usluge, zavisno za što se odlučite i na kojoj se stranici odlučite raditi affilate marketing.
Možete zaraditi pisanjem članaka, web dizajnom, grafičkim dizajnom, vođenjem marketing kampanja, virtualnom asistencijom, itd…
Ispunjavanje anketa je također jedan način zarade preko Interneta. Sve sto trebate je da se prijavite na jedan od postojećih programa i startate sa radom. Od njih ćete dobiti sve potrebne alate i informacije kako dalje. Jedan od najpoznatiji je American Consumer Opinion Online gdje možete zaraditi od 4$ do 25$ po anketi. Moja iskustva s ovakvim načinom zarade je vrlo negativna i sve smrdi na prevaru.
Zarada surfanjem i čitanjem mailova kao i zarada za upload datoteka su također popularne iako se ne može zaraditi ozbiljan novac.
Zarada preko eBay-a može također biti odlična. Prijavite se na eBay Partner Network na njihov affilate program i počnete promovirati njihove proizvode na svojoj web stranici. Nakon što se učlanite u njihov program i kada vam odobre eBay račun dobit ćete razne alate i resurse za promociju eBay proizvoda.
Ako posjedujete svoju stranicu Google Adsense će vam omogućiti da zaradite kada posjetitelji kliknu na oglase koje korištenjem Adsense sustava postavljate na svoju stranicu. Možete posjedovati web stranicu ili blog na kojem ćete stavljati oglase. Što više stranica i blogova imate to bolje za vas, više ćete imati posjetitelja i veća vam je zarada. Oglasi na engleskom su daleko posjećeniji i bolje plaćeni od domaćih zato ako mislite zaraditi nešto više novca preko Adsense programa neka vaše stranice budu na engleskom. Ako se odlučite da vašu web stranicu ili blog radite na engleskom jeziku nemojte koristiti .hr i sl. domene. Savjetujemo vam da koristite standardne domene .com, .net, .biz…

Kofein uzrokuje bore

Ako imate namjeru održati zdravu kožu bez bora, trebate reformirati svoje tijelo iznutra prema van. Dobar početak je suzdržavanje od