HEKLANJE

Koji je sustav za izbjeljivanje zubi pravi za vas?

TEMU APP 100 E KUPON

Suvremena stomatologija se u zadnjih deset do dvadeset godina jako unaprijedila i promijenila, a to je dovelo do toga da su novi tretmani dostupni svima, a ne samo nekolicini bogataša koji su si to mogli priuštiti. Ljudi posjećuju stomatologe radi ‘kozmetičkog’ tretmana zuba na isti način na koji bi posjetili estetskog kirurga da im promijeni ili poboljša tijelo.

Sa sve više i više slavnih osoba koje imaju kozmetičke tretmane zuba i pokazuju savršene zube u časopisima i na televiziji, izbjeljivanje zubi je jedan od stomatoloških tretmana koji je porastao u popularnosti za mlade i stare. Ostali tretmani uključuju implantate, ljuskice i promjenu linije desni. Ovaj članak razmatra različite vrste sustava za izbjeljivanje zubi i pomoći će vam da procijenite koji je najbolji za vas.



Dostupni su različiti sustavi za izbjeljivanje zubi, od vrlo skupih do relativno jeftinih i pristupačnih. Svi sustavi za izbjeljivanje zubi spadaju u dvije glavne kategorije – one koje mora provoditi profesionalac poput stomatologa i one koji se mogu raditi kod kuće. Kućni tretmani često su jeftiniji, ali mogu biti manje učinkoviti i čak uzrokovati trajnu štetu ako se nepravilno primjenjuju.

Ključ za odabir sustava za izbjeljivanje zubi koji je prikladan za vas je da si postavite sljedeća pitanja:

Jesam li dobar u praćenju pisanih uputa?
Koliki je moj budžet za ovaj tretman?
Tražim li trenutačne rezultate ili tijek liječenja?
Je li mi ugodno posjetiti zubara?
Imam li manje ili veće bojenje zuba?

Kućni sustavi za izbjeljivanje zubi jeftiniji su, ali obično koriste formulu na bazi peroksidnog izbjeljivača pa se moraju točno slijediti upute koje dolaze s njima. U suprotnom, rezultati možda neće biti onakvi kakvi ste očekivali, a osjetljivost zubi može biti povećana.

Međutim, ako ste uvjereni da ćete sami primijeniti tretman i spremni ste završiti cijeli tretman bez očekivanja trenutačnih rezultata, sustavi za kućno izbjeljivanje zubi mogu biti isplativ način za postizanje izgleda slavne osobe.

Sustavi za izbjeljivanje zubi u salonima ili stomatolozima su skuplji, ali mogu imati dugotrajnije i neposrednije učinke. Stomatolozi koriste formule na bazi peroksida slične kućnim sustavima, ali je učinak pojačan upotrebom lasera. Lasersko izbjeljivanje može učiniti vaše zube 5-6 nijansi svjetlijim pri prvom posjetu aktiviranjem kristala unutar gela, ali ako imate ekstremnu diskoloraciju, možda ćete se morati vraćati više puta.

Rizici laserskog izbjeljivanja zubi nisu veliki, a najčešća prijavljena nuspojava je povećana osjetljivost na toplo i hladno. Gumene brane koriste se za zaštitu desni kada se koriste formule na bazi izbjeljivača, a to osigurava zaštitu desni od učinaka sustava za izbjeljivanje zubi.



Suvremeni način života može loše utjecati na naše zube, a pića poput kave, čaja i crnog vina uzrokuju mrlje i promjenu boje. Sustavi za izbjeljivanje zubi način su trenutnog poništavanja učinaka našeg načina života, ali nisu zamjena za redovito pranje zuba i čišćenje zubnim koncem.

Jewely The Origination Of

Nakit su ukrasi od plemenitih metala koji se nose da bismo se uljepšali. To je oblik umjetnosti koji mami ljude