HEKLANJE

Kako žena uništava vezu?

TEMU APP 100 E KUPON

Najteži teret za muža – što je ona? Ne, to nisu situacije kad on sam nahrani desetak gladnih usta. A ne obiteljske borbe koje se događaju svima.
Najteže je muževima koji su na ovaj ili onaj način postali jedini izvor sreće svojih supruga. Ovo je neizdrživ teret. A to uništava odnos, gotovo neizbježno.
Alarmni znakovi:
uvijek želite da on bude tu i na sve moguće načine pokušavate učiniti sve kako se ne biste razišli ni minute. Ide na posao – vi ste u tuzi, tuzi ili ste odmah s njim. Želi ići u ribolov, vi ga zauzmite kako ne bi imao vremena uhvatiti vlak. Nikad se ne zna kojih se trikova žena još uvijek može sjetiti, samo da je ostao s njom!
ne znate što biste bez toga. Samo ste dosadni sami sa sobom. Stalno ga zovete kad nije, vrijeđate se ako ne želi sada razgovarati.
nemaš drugog zajedništva. Ponekad i same žene vlastitim rukama prekidaju sve odnose s vanjskim svijetom, zatvarajući se samo na njemu. Ali veza nije dobra.
nemaš drugog izvora sreće. Sreća je samo on, samo odnos s njim. Ostalo su nekakve gluposti. Nikako.
Zašto je opasno?
– muškarcu treba 9 puta manje emocija i odnosa. Možete zamisliti da trebate pojesti 9 tanjura kaše da biste se zasitili, ali jedan mu je dovoljan. Ako pokušavate dobiti dovoljno iz samo jedne veze, tada će se osjećati loše, ništa se neće probaviti, izaći će – pa čak i on više neće htjeti komunicirati s vama. Od jednog pogleda na vas, trbuh će ga početi boljeti (tako da možete prestati voljeti kašu, iako kaša s tim nema nikakve veze).
– čovjek treba u špilju. Da biste skupili svoje misli, okupite se u gomilu. A također da imate vremena da vam nedostajete i želite se opet sastati s vama. Ponovo odaberite vas. Želite li da vas više voli? Dajte mu priliku da ode u njegovu špilju.
– žena dnevno, kažu, treba izgovoriti 22.000 riječi kako bi se osjećala bolje. 22000! Nijedan čovjek ne može toliko slušati. Ako mu, naravno, ne platite za to. ?
– postoje različita razdoblja u životu svake osobe. Razdoblja kada se osoba osjeća dobro, u sebi ima puno snage, ljubavi, topline. U ovom trenutku dijeljenje mu je lako. Ali dolazi drugo razdoblje i osoba ima krizu. Može dati više sreće. I sam bi se morao negdje nahraniti.
– muškarac u ovom slučaju gubi svoju mušku suštinu, osjeća nezadovoljstvo, gubi ljubav prema svojoj ženi, dok ona gubi poštovanje prema njemu. I to nije slučajno, sve je međusobno povezano.
– uništava se sve za što smo pretjerano vezani. Ovo je zakon materijalnog svijeta. Jao Pretjerana vezanost završava potpunim gubitkom.
U vašem bi životu trebalo biti mnogo veza. Drugačiji. Djeca, roditelji, rodbina, prijatelji, susjedi. Ovo je vaša juha u kojoj kuhate cijeli dan. Tamo ste zasićeni emocijama, izgovorite svojih 22 000 riječi, dobit ćete i sreću i ljubav. A muž je desert. Uvijek dobrodošli i uvijek tako ukusni. Mali, ali vrlo, vrlo važan. Za koje je neophodno napustiti mjesto, ali koje se ne mogu napraviti kao glavno jelo, inače će se zubi pokvariti, a želudac će vas iznevjeriti, pa čak i dosaditi. Jednostavno će dosaditi.
Morate imati mnogo odnosa, a glavni su sami sa sobom. Kada se radujete vremenu koje ćete provesti sami sa sobom, svojih osobnih pola sata ili sat vremena.
A također i odnos s Bogom kao beskrajnim izvorom sreće, koji je toliko potreban svima. Kreativnost je poput odnosa sa sobom i Bogom u isto vrijeme, kada ste dirigent te energije, materijalizirajući je u nekim stvarima i događajima. A sve te veze koje imate su vaš emocionalni imunitet, vaša zaštita od teškoća i izgaranja. I ne samo vaša, već i vaša obitelj. Možda je ovo jedan od glavnih recepata za dugu vezu.
Olga Valyaeva

Mentor za vaše poslovanje

Dio vašeg kućnog poslovnog plana za uspjeh mora uključivati iskusnog online poslovnog mentora. Poslovanje kod kuće na internetu ne razlikuje

Starsuckers

Što obične ljude tjera da prate omiljene “celebrity-je” i daju im ogromnu pažnju ? Redatelj Chris Atkins skida nam “mrežu”