HEKLANJE

Kartica za one koji imaju lošu kreditnu sposobnost

TEMU APP 100 E KUPON

Zar ne mrzite kada te poznate tvrtke za izdavanje kreditnih kartica stalno odbijaju vaš zahtjev za kreditnu karticu samo zbog nekih financijskih pogrešaka ili propuštenih plaćanja koja ste izvršili u ranim godinama svoje karijere, što je negativno utjecalo na vašu kreditnu sposobnost ? Kad biste samo mogli razgovarati sa službenikom za račune koji obrađuje nove zahtjeve i pristojno ga obavijestiti da ste odavno podmirili te dugove i da sada, kada ste dobro zaposleni, možete nositi s obavezama koje nosi kreditna kartica, zar ne? Pa, ne morate ići u takve krajnosti i ne morate se nadati čudu jer da, još uvijek možete imati kreditnu karticu. Možda nije jedna od glavnih, ali ipak je kreditna kartica.

Nekoliko tvrtki koje izdaju kreditne kartice nude ljudima koji imaju nesreću nižeg kreditnog rejtinga priliku da posjeduju vlastiti komad plastičnog novca. Uspon ovih neuobičajenih tvrtki za kreditne kartice možda je uzrokovan potražnjom koju su stvorili oni koji nisu zadovoljili stroge zahtjeve velikih igrača. Kreditne kartice koje pružaju te tvrtke i dalje funkcioniraju kao obične kreditne kartice: one imaju unaprijed određena kreditna ograničenja; prihvaćaju se u raznim maloprodajnim objektima; dajte vlasnicima kartica periodično povećanje kreditnih ograničenja (naravno, to bi i dalje ovisilo o vašoj uspješnosti kao vlasnika kartice i vašoj sposobnosti plaćanja) i vjerojatno čak mogli imati oblik programa nagrađivanja. Vlasnici kartica uživaju gotovo iste pogodnosti kao oni koji posjeduju poznate kreditne kartice. Ali ono što je dobro u vezi s ovim neuobičajenim karticama jest to što se one još uvijek prijavljuju trima glavnim uredima za kreditni rejting i, ako platite odmah i zadržite svoju dobru reputaciju, te će kartice s vremenom pomoći poboljšati vaš kreditni rejting.



Ako vjerujete da te kartičarske kuće nude samo jednu vrstu kartice za sve moguće klijente, varate se jer imaju različite vrste kreditnih kartica – čak i za one koje su klasificirane s lošim kreditnim rejtingom. Postoje standardne kartice za redovite klijente te srebrne, zlatne, pa čak i platinaste kartice, koje ne samo da nude veće kreditne limite, već pružaju i više sigurnosnih privilegija i pogodnosti za korisnike kojima je potrebno više za održavanje njihovog životnog stila. Ako ste zabrinuti oko međunarodnog prihvaćanja, ne morate brinuti jer Mastercard prepoznaje većinu ovih kreditnih kartica.

Ako smatrate da zaista trebate i zaslužujete kreditnu karticu, ali stalno nailazite na zid kada se obratite etabliranijim i popularnijim kartičarskim kućama, zašto ne biste razmislili o korištenju jedne od ovih neuobičajenih kreditnih kartica – barem u međuvremenu. Možda nemaju istu privlačnost kao velike robne marke, ali sve dok dobivate sličnu uslugu, bi li ime uopće bilo važno? Tko zna, možda se, nakon što se naviknete nositi ove kartice, ne želite odreći ovih kartica za jednu od visokoprofilnih kreditnih kartica koje ste prvotno željeli.

Istinita priča o Internetu

Priča o tehnološkoj, kulturalnoj, komercijalnoj i društvenoj revoluciji koja je iz temelja promijenila naše živote. Od osnivača eBaya, Yahooa, Amazona,