HEKLANJE

Kreditna kartica za gotovinski rabat

TEMU APP 100 E KUPON

Kada kupuju novu kreditnu karticu na današnjem tržištu, bilo bi dobro da potrošači koji vode računa o cijeni ozbiljno razmotre ponude kreditnih kartica s popustom na gotovinu. S kreditnom karticom s povratom gotovine, vlasniku kartice se nadoknađuje postotak ukupnih godišnjih kupnji kreditnom karticom. Ponude variraju od 1% do 5% povrata novca.

Kako bi potaknuli potrošače da koriste svoje kreditne kartice tamo gdje inače koriste gotovinu ili novčanu karticu, financijske institucije nude višu stopu od 5% povrata gotovine kada se kreditna kartica koristi u trgovinama mješovitom robom, drogerijama i benzinskim postajama. Popust od 1% nudi se na drugim prodajnim mjestima kao što su diskonti i robne kuće.



Kreditna kartica s popustom za povrat gotovine nije za svakoga. Ako ne otplaćujete svoj dug svaki mjesec, gotovinski rabat bi pojeli financijski troškovi. U ovom trenutku potrošač bi trebao biti više zabrinut za procijenjenu mjesečnu financijsku naknadu.

Ako netko ima velika stanja na jednoj ili više kreditnih kartica i želi konsolidirati svoja plaćanja, uvodna ponuda od 0% APR-a s dodatnim značajkama povrata gotovine mogla bi biti pravi izbor. Postoje neki izdavatelji koji nude ne samo gornjih 1% i 5% popusta, već i dodatnih 5 USD gotovine za svaku transakciju prijenosa stanja.

Svaki dan vidimo ljude u trgovini mješovitom robom koji koriste kupone i klupske kartice kako bi ostvarili popust do 30% ili više na svoje namirnice. Zamislite da svaki tjedan koristite kreditnu karticu i da na kraju godine dobijete ček za dodatnih 5% gotovine. Ovo bi mogla biti uredna svota.

Također smo vidjeli kako cijene na pumpama stalno rastu posljednjih nekoliko mjeseci. Koliko trošite na benzin tjedno? Zamislite da na kraju godine dobijete ček s povratom novca od 5% za kupnju benzina!

Neki potrošači troše vrijeme na rezanje kupona. Vrijedi odvojiti nekoliko trenutaka vašeg vremena da pogledate trenutne ponude kreditnih kartica. Kreditne kartice s gotovinskim popustom mogu vam uštedjeti novac.

Napredna upotreba za Myspace

Članovi MySpacea mogu brzo generirati web stranicu pomoću predložaka. Ovi predlošci omogućuju korisnicima stvaranje generičke web stranice u vrlo kratkom