HEKLANJE

Napredna upotreba za Myspace

TEMU APP 100 E KUPON

Članovi MySpacea mogu brzo generirati web stranicu pomoću predložaka. Ovi predlošci omogućuju korisnicima stvaranje generičke web stranice u vrlo kratkom vremenu. Za one koji su samo zainteresirani za sklapanje novih prijateljstava ili održavanje kontakta sa starim prijateljima, ovo može biti sve što član treba. Međutim, oni koji žele ponuditi više na svojoj web stranici ili oni koji jednostavno žele izraditi detaljniju web stranicu možda će trebati malo naprednijeg znanja kako bi postigli željene učinke.

Dodavanje pozadinske glazbe na MySpace



Većina web stranica na Internetu nema pozadinsku glazbu. To bi mnoge članove MySpace početnike moglo navesti da povjeruju da je dodavanje glazbe u pozadinu težak proces, ali zapravo nije. Zapravo MySpace čini nevjerojatno jednostavnim za članove dodavanje glazbe na svoje profile. Koraci za dodavanje glazbe na MySpace profil su sljedeći:

Na snazi od 26. veljače 2008

Čestitamo AdvancedNetworX, Inc. na ispunjavanju svih kriterija za postizanje napredne sigurnosti.

AdvancedNetworX, Inc. ispunio je zahtjeve za resursima za naprednu sigurnost i pokazao da je kvalificiran za podršku korisnicima s naprednom sigurnošću u SAD-u.

Cijenimo predanost i stručnost koju je AdvancedNetworX, Inc. pokazao i radujemo se uspješnom partnerstvu.

Iskreno,
Tim za specijalizaciju kanala Cisco

Što je napredna sigurnosna specijalizacija?
“Cisco napredna sigurnosna specijalizacija odaje priznanje partnerima za njihovo znanje i stručnost u prodaji, projektiranju, instaliranju i podršci sveobuhvatnih, integriranih mrežnih sigurnosnih rješenja… Fokus specijalizacije je na razvoju prodajnih, tehničkih i uslužnih sposobnosti koje razlikuju partnere kao među elitom industrije u pružanju integriranih, suradničkih, prilagodljivih sigurnosnih rješenja.” — Cisco Systems



O AdvancedNetworX, Inc.:
U AdvancedNetworX-u, vaš posao JEST naš posao. Blisko surađujemo s vama kako bismo pronašli tehnološko rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama. Zatim dizajnirajte, implementirajte i podržite rješenje, nadmašujući očekivanja.

Budući da kvaliteta vašeg poslovanja ovisi o kvaliteti vaše mreže, sigurnosti i govornih usluga, računajte da će AdvancedNetworX biti produžetak vašeg tima. Imamo znanje i iskustvo za održavanje mrežnih usluga vaše tvrtke na 100%.