HEKLANJE

Odgovara li vaša kreditna sposobnost?

TEMU APP 100 E KUPON

Vaš kreditni rejting vrlo je važan dio zabilježene povijesti. To govori nešto o vašoj sposobnosti upravljanja financijskim dugom mogućem zajmodavcu koji možda nema drugog načina da sazna.

Možda mislite da je besmisleno razmišljati o kupnji vlastite kuće ako imate ne baš savršenu kreditnu sposobnost. Međutim, ovaj problem može biti u prometu, a uz strpljenje mogli biste sljedeće godine u ovo doba tražiti kuću!



Pretpostavimo da smatrate da je vaš kreditni rejting malo “neudoban” i da vaš dosije ne izgleda onako kako biste željeli. Neki od nas doživljavaju loša vremena, razvode, stope nezaposlenosti, bolesti – postoji mnogo dobrih razloga zašto osoba može imati lošu kreditnu povijest.

Nažalost, ova loša vremena mogu se odraziti na naš kreditni rejting. Neplaćanje računa na vrijeme ili njihovo plaćanje uopće bit će upisano u povijest.

Ali sada vam je život bio naklonjen i stvari su pod kontrolom, pa kako se riješiti svih crnih mrlja iz prethodnih godina? Pa, zapravo, ne možete! Oprostite, to su loše vijesti – ali postoje i dobre vijesti! Postoje dva načina za rješavanje ovog problema koji su prilično jednostavni.

Neke banke će vam ponuditi način da vam daju još jednu priliku! Mnogi neće, ali postoji barem jedna nacionalna banka koja će razmisliti da vam pomogne.

Izdat će vam kreditnu karticu s niskim kreditnim limitom od recimo 200,00 do 500,00 USD, a vi ćete položiti ekvivalentnu sumu novca na novi bankovni račun u njihovoj banci.

Vaš novac nećete koristiti vi, on će stajati tamo. To je kao osiguranje za banku. Svaki mjesec ćete koristiti svoju kreditnu karticu (pripazite da na njoj imate tekući dug), a svaki mjesec ćete otplatiti karticu ili platiti minimalnu uplatu ili veći iznos. Ovo se mora platiti na vrijeme svaki mjesec, jer pokušavate dokazati da sada imate kontrolu nad svojim financijama.

Drugi način je ovaj: postoji tvrtka za kreditne kartice koja uvijek šalje obrasce za prijavu diljem zemlje; oni zapravo reklamiraju da ne morate imati dobar kreditni rejting da biste kod njih dobili kreditnu karticu



Ako dobijete jednu od njihovih kartica i plaćate barem svoju minimalnu uplatu svaki mjesec, izgradit ćete kredit. Sada kada pokušavate ponovno uspostaviti dobru kreditnu sposobnost, postoje tri zlatna pravila.

Platite sve svoje račune. Platite minimalni iznos kada si ne možete priuštiti više. Ako propustite plaćanja, ažurirajte ih i nemojte dopustiti da se to ponovi. tj. zatražite plaćanja izravnim zaduženjem.

Čak i najblaži hipotekarni zajmodavci zahtijevaju dobru kreditnu povijest najmanje godinu dana, pa ako slijedite ove savjete, mogli biste sljedeće godine biti na putu kupnje kuće!



Kupite gorivo i osvojite bonus

Nekada su vam za preživljavanje bili potrebni samo zrak, hrana i voda. Nažalost, danas se ta jednadžba promijenila. S proliferacijom

Sustav popravka kredita

Sustav za popravak kredita ima dostupne alate koji pomažu mnogim dužnicima da pronađu olakšanje. Sustav popravljanja kreditne sposobnosti korak je

Promijenite nazive domena

Imate naziv domene na svom poslužitelju i želite ga promijeniti? Ako je tako, čitajte dalje i pronađite upute u nastavku.