HEKLANJE

Trebam li tu kreditnu karticu?

TEMU APP 100 E KUPON

Danas ga gotovo svatko ima, gotovo svatko ga je koristio i mnogi drugi žele promijeniti svoj. Što su oni? Odgovor bi bila kreditna kartica.

Mogli biste se zapitati trebam li stvarno kreditnu karticu?



Kreditne kartice imaju mnoge prednosti, a prva je da vam pružaju luksuz kupi sada, plati kasnije. Strastveni kupci mogu čak dobiti brojne poticaje zahvaljujući nagradnim bodovima koji se mogu iskoristiti, besplatnim zračnim miljama, povratu novca pri kupnji i više, a sve putem nagradne kreditne kartice.

Na mreži

Internet je promijenio način na koji trgovci prodaju, dodajte mu luksuz korištenja kreditne kartice i ono što dobivate je potpuna pogodnost kupovine izravno iz udobnosti doma. Izdavač kreditne kartice trebao bi vas pokrivati i nećete biti odgovorni za prijevarno korištenje vaše kreditne kartice na internetu. Za ove pojedinosti trebali biste provjeriti odredbe i uvjete ugovora o kreditnoj kartici.

U inozemstvu

Štoviše, možete kupovati pomoću svoje kreditne kartice kada idete u inozemstvo, a da ne morate brinuti o gnjavaži oko mjenjačnice jer o tome treba razmišljati vaša kreditna kartica. Osim toga, mnoge kreditne kartice nude zaštitu plaćanja. Glavni nedostatak ovoga bi bio da će vas dodatno koštati svaki put kada karticu koristite u inozemstvu, obično će se paušalna stopa od oko 3% na trošak transakcije dodati vašem stanju kreditne kartice.

Hitni slučajevi

Kreditne kartice pokazale su se kao blagodat kada pomislite na hitne situacije. Ne daj Bože, doživite nesreću. U tom trenutku nemate dovoljno novca. Što ćeš učiniti? Čekati anđela? Pa, to vam ne treba. Uvijek se možete osloniti na svoju kreditnu karticu i platiti te troškove. Štoviše, postoje neke kreditne kartice koje vam pružaju osiguranje.



Kartice afiniteta

Postoje i kreditne kartice putem kojih možete proslijediti novac svojoj omiljenoj dobrotvornoj organizaciji ili organizaciji s kojom ste povezani i želite dati novčani doprinos. Dakle, što više potrošite putem svoje affinity kartice, više će novca otići vašem partneru.

Ljudi krivo optužuju kreditne kartice da od njih stvaraju rasipnike. Međutim, ovo vam čudo zapravo može pomoći da uštedite mnogo. Štoviše, ako imate lošu kreditnu povijest, proizvod za izgradnju kredita kao što je neosigurana kreditna kartica ili loša kreditna kreditna kartica zapravo vam može pomoći da vratite dug i vratite dobar kreditni rejting.



Sjetva i njega nasada graha

Sjetva graha počinje drugom polovicom travnja kad se temperatura zadrži na oko lO°C drugom polovicom travnja kad se temperatura zadrži