HEKLANJE

Kreditna kartica za ljude s lošom kreditnom sposobnošću

TEMU APP 100 E KUPON

Loš kreditni rezultat ne sprječava vas da podnesete zahtjev za kreditnu karticu. Postoje mnoge financijske institucije koje nude kreditne kartice za osobe s lošom kreditnom sposobnošću. Naravno, velike tvrtke koje izdaju kreditne kartice pokušavaju ograničiti svoj rizik i sklonije su odobriti one s dobrom kreditnom sposobnošću.

Izdavatelji koji su specijalizirani za odobravanje računa kreditnih kartica onima s oštećenom kreditnom sposobnošću to čine uz povećanu odgovornost. Zbog ovog dodatnog rizika, izbor kreditne kartice dostupan osobama s lošom kreditnom sposobnošću je sužen, ali nije nemoguć. Možete čak upotrijebiti lošu kreditnu karticu da povećate svoj FICO rezultat.



Kada tražite lošu kreditnu karticu, najbolje je usporediti više ponuda prije nego što odlučite koja je kartica prava za vas. Kartice koje se nude za nesavršene kredite variraju od neosiguranih s niskim kreditnim ograničenjima i višim kamatama, do unaprijed plaćenih kreditnih kartica ili debitnih kartica, gdje je potreban depozit kao kolateral za vaše troškove.

Ako odaberete neosiguranu kreditnu karticu za osobe s lošom kreditnom sposobnošću, najbolje bi bilo platiti cijeli iznos svakog mjeseca jer je naplaćena kamatna stopa viša. Ali kako biste pomogli obnoviti svoj FICO rezultat, možda biste trebali zadržati mali dio stanja svaki drugi mjesec i platiti stanje sljedeći mjesec.

Odlučite li se za prepaid kreditnu karticu ili osiguranu kreditnu karticu, ona se može koristiti kao i svaka obična kartica i omogućiti vam pristup vašim sredstvima na bilo kojem bankomatu. Vaš kreditni limit određen je iznosom depozita, a možda ćete čak dobiti i kamatu na svoja sredstva.

Prije nego što podnesete zahtjev za tu novu karticu, pobrinite se da izdavatelj redovito izvještava tri agencije za kreditno izvješćivanje. Nakon određenog vremenskog razdoblja plaćanja dugovanja u skladu s odredbama i uvjetima kartice, ponovno pregovarajte sa svojom financijskom institucijom za bolju ponudu kreditne kartice, uključujući viši limit i nižu kamatnu stopu.

Uz pravilno planiranje, možete iskoristiti ovaj vremenski period korištenja kreditne kartice za osobe s lošom kreditnom sposobnošću u svoju korist i obnoviti svoj kreditni rezultat što će vam uštedjeti novac u budućnosti.

Mentor za vaše poslovanje

Dio vašeg kućnog poslovnog plana za uspjeh mora uključivati iskusnog online poslovnog mentora. Poslovanje kod kuće na internetu ne razlikuje