HEKLANJE

Kreditna kartica za mala poduzeća

TEMU APP 100 E KUPON

Veće kartične tvrtke tek su nedavno počele agresivno plasirati kreditne kartice za mala poduzeća. Ako ste novi poduzetnik i odlučili ste da je vrijeme da nabavite kreditnu karticu za male tvrtke, imate sreće!

Većina novih tvrtki su samostalni poduzetnici, a kredit je važan dio razvoja vašeg poslovanja. Izdavatelji kreditnih kartica pregledavaju vašu osobnu kreditnu povijest kako bi vidjeli kako ste upravljali svojim osobnim dugom. Dobro osobno kreditno izvješće može dokazati da svoje obveze shvaćate ozbiljno.



Kao i kod svake druge odluke o kreditu, morate provjeriti svoje zahtjeve prije nego što se prijavite za kreditnu karticu za male tvrtke. Financijske institucije nude brojne poticaje za vašu lojalnost kao što su nagrade, povrat novca, zrakoplovne milje, visoki kreditni limit i mogućnost plaćanja tijekom vremena ili u cijelosti.

Kreditna kartica za male tvrtke može vam pomoći u protoku novca. Ako kupujete zalihe za obavljanje posla i naplaćujete klijentu po završetku, kreditna kartica za male tvrtke omogućuje vam potrebno produženje vremena. Trebali biste to imati na umu i možda podnijeti zahtjev za kreditnu karticu s višim limitom. Razmotrite ciklus fakturiranja. Ako mislite da može trajati više od trideset dana, trebali biste se prijaviti za karticu koja nudi mogućnost plaćanja tijekom vremena. Pogledajte kreditnu karticu za male tvrtke s nižom kamatnom stopom.

Ako ste u poslu najmanje dvije godine i samo želite povećati svoj novčani tok. Small Business Capital Line koju nudi American Express možda je ono što tražite. Ova ponuda uključuje neosiguranu kreditnu liniju s minimalno 10.000 USD. Njihov jednostavan postupak prijave ne zahtijeva nikakve popratne obrasce za većinu aplikacija i daje vam 100% pristup vašem novcu. Ova ponuda uključuje konkurentnu APR.

Ako vaš novi komercijalni pothvat uključuje putovanja, idealna bi bila kreditna kartica za male tvrtke s nagradama koja nudi uštedu za zračne milje, hotel i najam automobila. Dodatna prednost je što možete daljinski pratiti troškove zaposlenika putem internetskog pregledavanja vašeg računa. Ovo je veliki plus kada imate ograničen budžet!

Poslovna kreditna kartica SkyPoints iz Delte i American Expressa omogućuje vam da zaradite dvostruke SkyPoints za svakodnevne kupnje i Delta kupnje. Možete dobiti do 75% popusta na zrakoplovne karte kada iskoristite svoje SkyPoints. Postoji mala godišnja naknada za ovaj program, ali naknada za prvu godinu se odriče, što nudi trenutnu uštedu od 49 USD.

Tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica sklopile su saveze s brojnim trgovcima na malo, online i offline. Neke pogodnosti su popusti pri korištenju vaše kreditne kartice za male tvrtke na određenim lokacijama.

Chase Platinum Business Card nudi dodatne uštede putem Visa Business Partner Advantage. Ostvarite uštede do 20% od vodećih trgovaca s posebnim ponudama računalne opreme, uredskog materijala i mnogih drugih artikala.



Odabir kreditne kartice za male tvrtke olakšava internet na kojem možete uspoređivati ponude jednu pored druge. Svaki od programa kreditnih kartica za male tvrtke nudi dodatnu vrijednost. Vaš je izbor koji program odgovara vašim financijskim potrebama.

Pomoć: kako da operem kosu?

Nije važno nosite li bobove, dreadlockse ili šešir Angele Davis. Higijensko pravilo za sve je isto: kosu morate redovito prati,