HEKLANJE

Kreditna kartica za povrat gotovine – praktični vodič

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditna kartica za povrat gotovine je financijski alat koji vam omogućuje uštedu čak i dok trošite. Međutim, kao i kod svih financijskih pitanja, prilikom odabira morate biti oprezni i pažljivi. Posjedovanje praktičnog vodiča za odabir i korištenje vaše kreditne kartice s povratom gotovine kako biste je najbolje iskoristili može biti vrlo korisno.

Dakle, koja su to plastična čuda?



Kreditne kartice s povratom novca imaju uobičajene funkcije kreditnih kartica. Možete ih koristiti za punjenje goriva na benzinskoj postaji. To znači da ne morate nositi debeo novčanik da biste zadovoljili svoju potražnju za crnim zlatom. Također ga možete koristiti za online kupovinu, kupnju knjige i slanje cvijeća nekome tisuću milja daleko, a sve uz pomoć vašeg pouzdanog plastičnog novčanika.

Ali to nije ono što razlikuje kreditnu karticu s povratom novca. Ono što ga čini jedinstvenim je to što vam vraća postotak novca koji ste potrošili koristeći ga. To je kao da automatski dobivate popust na svaki proizvod koji kupite pomoću kreditne kartice za povrat novca!

Olakšavaju li uštedu vašeg teško zarađenog novca?

Nekim je ljudima teže uštedjeti novac nego zaraditi ga. Međutim, kupnjom prave kreditne kartice s povratom gotovine i njezinim razboritim korištenjem moguće je uštedjeti novac, ponekad u prilično velikoj mjeri. Ne zaboravite da su najbolje kreditne kartice za povrat gotovine različite za različite ljude. Svatko ima različite potrebe; odaberite kreditnu karticu za povrat gotovine koja vam najviše donosi nagradu. Kada trošite novac, nemojte zaboraviti na trošenje. Što je najvažnije, kreditne kartice s povratom gotovine najprikladnije su za one koji nemaju mjesečni saldo. Ako to učinite, kamata koja se plaća uvelike poništava prednosti vaše kartice

Kako oni rade?

Zašto bi vas onda kartična tvrtka trebala nagraditi za potrošen novac? Odgovor je jednostavan; izdavatelj kartice samo dijeli dobit koju je već stekao od vas. Na primjer, kad kupujete u supermarketu, kartičarska kuća trgovcu naplaćuje naknadu. Tvrtka zatim dijeli dio svog profita sa svojim krajnjim kupcima s ciljem povećanja baze kupaca. Najbolje kreditne kartice s povratom gotovine naplaćuju 0% uvodnog APR-a i standardnu stopu od 1% povrata gotovine na kupnje, s posebnim stopama do 5%. To je puno ušteđenog novca!

Odabir vaše kreditne kartice za povrat novca



Ne zaboravite napraviti izbor na temelju vaše specifične upotrebe novca. Kupujete li općenito za/po najvišoj stopi koju vam nudi kreditna kartica za povrat novca? Provjerite naplaćuje li vaša kreditna kartica s povratom gotovine godišnju naknadu i iznos ako naplaćuje. Provjerite sitna slova, izračunajte APR i pronađite karticu koja vam najbolje odgovara. Ne zaboravite malo raditi dok vam kupnja kartice kasnije može uštedjeti mnogo dolara.

Korištenje Cash Back kreditnih kartica

Ne zaboravite podmiriti svoja dugovanja nakon što primite mjesečni izvod. Nemojte pretjerano trošiti jer je to još jedan način da se isperu prednosti kreditne kartice s povratom gotovine. Ne želite vratiti sav novac koji ste dobili. Ako vaša kreditna kartica nudi solidan povrat gotovine kod određenih trgovaca, benzinskih postaja itd., ima smisla kupovati od njih. Ušteđeni novac je zarađeni novac. Kupnja pravog kredita za povrat gotovine ima dobar financijski smisao. Ipak, važnije je mudro ga koristiti. Iskoristite internet kako biste pronašli neke od najboljih dostupnih kreditnih kartica za povrat novca. A nakon što ste dobro odabrali, svakako ga dobro iskoristite kako biste što bolje iskoristili svoju kreditnu karticu s povratom novca.



Smanjenje troškova grijanja

Pravilna njega peći i pametna kupnja mogu vam pomoći smanjiti visoke troškove grijanja vašeg doma. To je dobra vijest s