HEKLANJE

Kreditna kartica za prijenos stanja – Prednosti konkurencije

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditna kartica za prijenos stanja jedan je od najupečatljivijih primjera kako konkurencija koristi krajnjem potrošaču. Potrošači s dobrom kreditnom sposobnošću i visokim korištenjem kreditne kartice mogu koristiti kreditnu karticu za prijenos stanja kako bi uštedjeli od nekoliko stotina dolara do puno više, ovisno o korištenju kreditne kartice i iznosu prijenosa stanja.

Jednostavno rečeno, ako imate dobar kredit, tvrtke žele ponuditi ponudu, čak i ako to čine po nižoj kamatnoj stopi. Vi imate koristi od niskog interesa, a oni stječu vrijednog kupca. Dakle, kreditna kartica za prijenos stanja omogućuje vam prijenos postojećeg stanja ili čak duga na kreditnu karticu s niskim ili bez kamata.



Matematika prijenosa stanja kreditne kartice

Pogled na matematiku prijenosa stanja kreditne kartice će učiniti situaciju jasnijom. Na primjer, pretpostavimo da ste podnijeli zahtjev za kreditnu karticu za prijenos stanja kod poznatog online dobavljača. Sada, vaše kamate na dug po kreditnoj kartici kreću se do, recimo, 1450 dolara godišnje u prosjeku s vašom kreditnom karticom koja ima APR od 10,99% pod pretpostavkom da imate dobru kreditnu sposobnost. Sada vam konkurentska kartična tvrtka nudi kreditnu karticu s početnim APR-om od 0% za prvih 12 mjeseci. Jednostavnim prijenosom stanja na vašu novu kreditnu karticu štedite na jednogodišnjim kamatama na kreditnoj kartici. To je matematika s kojom se može živjeti!

Vodič za kupovinu kreditnih kartica za prijenos stanja

U početku razmislite o veličini prijenosa ravnoteže koji će se izvršiti iu skladu s tim iznos financijske dobiti koji slijedi. Razdoblje od 0% APR-a je važno, koliko kredita očekujete iskoristiti i sukladno tome koliko ćete kamata uštedjeti od prijenosa stanja kreditne kartice tijekom ponude.
Naplaćuju li prijenosi stanja transakcijsku naknadu i ako jesu, koliku? U svojim izračunima uzmite u obzir koliko dugo traje početni APR i APR nakon toga. I, kao i uvijek, svakako pročitajte sitna slova. Ne želite se susresti s neočekivanim troškovima. Najbolja ponuda ponekad nije ona s najnižom kamatnom stopom.

Zanimljivosti o prijenosu stanja

Najbolja vrsta kreditnih kartica za prijenos stanja su one s kamatnom stopom od 0%. Mnoge tvrtke počele su nuditi takve kartice, u nevjerojatnom početnom razdoblju od čak godinu dana. Moguće je prenijeti svoj dug na kreditnu karticu s 0% APR-om, a zatim ga prenijeti na drugu na kraju uvodnog APR-a na postojećoj kartici. Međutim, to nije preporučena radnja jer može rezultirati nižom vašom kreditnom ocjenom. Prijenosi stanja kreditne kartice mogu se obaviti online; većina tvrtki nudi ovaj sustav prijenosa stanja.

Ukratko o prijenosu stanja kreditne kartice



Znatne uštede mogu rezultirati ako dobro izračunate prijenos stanja na kreditnoj kartici. Prije nego što se prijavite za jedan izgled, svakako pogledajte sitna slova. Dobar financijski osjećaj s prijenosom stanja kreditne kartice može dovesti do dobrih financija. Ako ste znatno potrošili na korištenje “plastičnog” novca, kreditna kartica za prijenos stanja mogla bi imati dobar financijski smisao za vas.

Izbjegavanje zamki Ebaya

EBay je otvorio potpuno novi svijet u smislu novčane dobiti i uklanjanja kućnog nereda. Bilo je vrijeme da ako shvatite