HEKLANJE

Kreditne kartice s jednom tarifom: vodič

TEMU APP 100 E KUPON

S toliko mnogo ponuda kreditnih kartica na tržištu, potrošačima može biti teško odlučiti se za pravu ponudu za njih. Postoji mnogo opcija cijena za nove klijente kreditne kartice. To uključuje kartice s kamatnom stopom od 0% na određeno razdoblje, niske stope prijenosa stanja ili početne stope. Međutim, postoje i kartice s niskom standardnom kamatnom stopom.

Tko bi trebao dobiti kreditnu karticu s jednom tarifom?



Kreditna kartica s jednom stopom može biti korisna opcija za one koji žele prenijeti velike iznose duga koji se nadaju isplatiti. Osim prijenosa stanja s drugih kreditnih kartica, novi korisnici kreditnih kartica često mogu prenijeti stanja s kartica trgovina s visokim kamatama. Neki čak mogu prenijeti nepodmirene zajmove na kreditnu karticu s nižom stopom.

Postoji li caka?

Za razliku od drugih kartica, kreditna kartica s jednom stopom ima jednu stopu za sve transakcije. To znači da ne bi trebalo biti dodatnih troškova za podizanje gotovine, provjeru kreditne kartice i kupnju. Ipak, uvijek je najbolje pročitati sitna slova kako biste bili sigurni.

Kako biste dobili najbolje od kreditne kartice s jednom stopom, pokušajte platiti više od minimalnog iznosa. To će smanjiti iznos duga, kao i iznos koji treba platiti svaki mjesec.

Što je s početnim cijenama?

Cijela poanta kreditne kartice s jednom stopom je u tome što nudi jednu stopu za sve transakcije. Većina kreditnih kartica s niskom standardnom stopom nudi samo tu stopu, bez početne niske stope. Oni koji nude nisku stopu za određeno razdoblje često naplaćuju prijenos stanja. Naknada u ovom slučaju obično iznosi 2% prenesenog iznosa. To se uskoro može povećati kada ljudi prenose velika stanja.

Kakvu kamatu moram platiti?



Kamate na kreditne kartice jako variraju. Osim povlaštenih stopa od 0% i kartica u rasponu od 20%+, postoji nekoliko kartica sa stopama između 8,9% i 17,9%. Najbolje je pogledati ostale prednosti koje pojedina kartica nudi prije konačne odluke.

Nude li kreditne kartice s jednom tarifom nagrade?

Kao i druge kreditne kartice, neke kreditne kartice s jednom stopom nude sheme nagrađivanja. Neke kartice vraćaju gotovinu u obliku postotka potrošnje iznad određenih pragova. Na primjer, potrošači koji potroše manje od 3000 funti godišnje mogu dobiti nagradu u gotovini u iznosu od 0,5% potrošenog iznosa. Osobe koje potroše više od tog iznosa mogu dobiti nagradu u gotovini od 1% potrošenog iznosa.



Ostale moguće nagrade su Nectar bodovi; zračne milje ili drugi poticaji za putovanja; bodovi koji se mogu zamijeniti za vaučere, putovanja ili gotovinu; i putno osiguranje.

Također postoji nekoliko kreditnih kartica koje doprinose fiksnim udjelom vaše potrošnje određenim dobrotvornim organizacijama. Izdavatelji kartica također mogu ponuditi donaciju tim dobrotvornim organizacijama kao poticaj za otvaranje računa kod njih.

Razumijevanje rizika liposukcije

Liposukcija je jedna od najpopularnijih plastičnih operacija s obzirom na težinu većine Amerikanaca. Kao i kod svake operacije, morate razumjeti