HEKLANJE

Kreditne kartice s niskim kamatama i potrošači koji vode računa o troškovima

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice mogu biti koristan alat u definiranju potrošačkih navika. Kada se pravilno koriste, kartice mogu osigurati jeftin način obračunavanja redovitih kupnji. Međutim, postoje trenuci kada potrošnja kredita može premašiti našu sposobnost otplate na vrijeme. Kada se dogodi ovaj scenarij, možda je vrijeme da pogledate kreditne kartice s niskom kamatnom stopom.

Zašto kreditne kartice s niskim kamatama?



Ako se nađete u poziciji da plaćate samo minimalnu mjesečnu uplatu, možda bi imalo smisla tražiti kreditnu karticu s nižom kamatnom stopom. Istražujući upotrebu kreditne kartice s niskim kamatama ili jeftinih kreditnih kartica koje su relativno jeftinije, možete otkriti da će vaša mjesečna uplata ubrzati odlazak u mirovinu.

Usporedba

Ako imate izvrsnu kreditnu sposobnost, mogli biste razmisliti o Citi® Platinum Select® kartici koja nema godišnju naknadu i 12-mjesečnu godišnju kamatnu stopu od 0% na prijenose stanja kao i na nove kupnje. Imajući karticu koja također nudi 0% kamata na nove kupnje, doživjet ćete veću ukupnu uštedu tijekom prve godine kao vlasnik kartice. Godišnja kamatna stopa prilagođava se redovnoj tekućoj godišnjej kamatnoj stopi nakon prve godine, ali neće vam naplatiti godišnju naknadu. Ova kartica ne nudi program nagrađivanja jer je posebno dizajnirana za upravljanje kreditima.

Ako želite kombinirati prednosti niske godišnje kamatne stope s programom nagrađivanja, razmislite o nagradnoj kartici Citi® Diamond Preferred®. Kao i u prvom primjeru, ova kartica daje 0% APR-a za 12 mjeseci i za prijenos stanja kao i za nove kupnje. Kada se kartica koristi prvi put, 5000 bonus bodova bit će dodijeljeno na račun, a darovna kartica od 50 USD dostupna je vlasniku kartice. Bonus bodovi se dodjeljuju za sve kupnje, ali se ubrzavaju za kupnje u drogerijama, supermarketima i benzinskim postajama. Za ovu karticu nema godišnje naknade, a kamatna stopa nakon prve godine vrlo je konkurentna.

Proces odabira

Dobra vijest je u raznolikosti izbora kreditnih kartica s niskom kamatnom stopom. Kartice pružaju fleksibilnost u korištenju i atraktivne cijene. Jednostavna mrežna usporedba pomoći će vlasnicima kartica da donesu pravi izbor za svoj stil života. Za neke će ostati vrlo važno zadržati najniže stope bez obzira na program nagrađivanja, dok će drugi više voljeti priliku da dobiju dodatne pogodnosti koje program nagrađivanja može ponuditi.

Neke od najboljih kreditnih kartica s niskim kamatama osigurat će kamatu od 0% tijekom 12 mjeseci i za prijenos stanja i za nove kupnje. Ova vrsta kartice ostaje pozitivan izbor za potrošače koji imaju nekoliko stotina do nekoliko tisuća dolara duga na kreditnoj kartici. Imajte na umu da većina dostupnih ponuda za niske kamate također zahtijeva dobre do izvrsne kreditne ocjene.



Mjere za kulturu

Ministarstvo osniva krizni fond kako bi pomoglo kulturnim institucijama. Krizni fond obuhvatit će različite djelatnosti u kulturi. Ministarstvo kulture osniva

Otvaranje obrta za masažu

Pozdrav svima ! Sorry ako je već netko postavio pitanje oko ovoga. Moja bolja polovica planira otvoriti obrt za masažu