HEKLANJE

Kreditne kartice s niskim kamatama – tko, što, zašto, gdje i kako

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice s niskim kamatama jedna su od prednosti dobre kreditne povijesti. Za pojedince koji nemaju povijest loših dugova, posjeduju dobro financijsko stanje i mogu pokazati stabilan prihod tijekom određenog vremenskog razdoblja, kartice s niskim APR-om najisplativija su alternativa kreditnoj kartici.

Iako tvrtke koje izdaju kreditne kartice izdaju jeftine kreditne kartice s diskrecijom, moguće je da pojedinci s tako-tako kreditnom sposobnošću pronađu kreditne kartice koje su povoljne. Korištenjem kartice i dobrom kreditnom poviješću, njihov APR može se smanjiti kako se njihova kreditna “vrijednost” poboljšava.



Ključni čimbenici koje treba uzeti u obzir pri vaganju prednosti dviju kartica koje se natječu za vaš kredit su:

1) Uvodni APR
2) Godišnja postotna stopa (APR)
3) Godišnja naknada
4) Ponude, nagrade, bonusi itd

APR ili godišnja kamatna stopa na kartici jedna je od glavnih odrednica financijske koristi koju vam nudi vaša kartica. Neke kreditne kartice s niskim kamatama nude početni APR od nula. U takvim slučajevima trebate analizirati duljinu uvodnog razdoblja i redoviti APR koji se naplaćuje nakon toga. Najbolje ponude kreditnih kartica s niskim kamatama su one s dugim početnim razdobljem i niskim redovnim APR-om na vašoj kreditnoj kartici s niskim kamatama.

Tvrtke koje izdaju kreditne kartice obično naplaćuju godišnju naknadu. Međutim, ako je vaša kreditna povijest dovoljno dobra, neki će se izdavatelji kartica odreći godišnje naknade za prvu godinu. Idealna kreditna kartica s niskim kamatama za vas je ona koja objedinjuje troškove i koristi na način koji vam daje maksimalnu financijsku prednost. Imati jeftinu kreditnu karticu s niskim/bez APR-a i niskom/bez godišnje naknade koja nudi i nagrade klijentima je poput posjedovanja luksuznog automobila koji troši malo ili nimalo goriva!

Prije nego što dobijete svoju kreditnu karticu s niskim kamatama

Ono što je najvažnije, ne zaboravite izvršiti usporedbu kupnje kako biste pronašli pravu karticu. Na primjer, je li vaša kreditna kartica s niskim kamatama kartica s fiksnom ili promjenjivom stopom? Jeftine kreditne kartice s promjenjivom stopom mogu se naplaćivati po različitim stopama bez obavijesti. Ali zapamtite, stopa kreditne kartice s niskim kamatama, kao i sve ostale kreditne kartice, može se povećati tek nakon 15 dana obavijesti kada kamatne stope porastu. Malo domaće zadaće prije prijave može vam uštedjeti mnogo dolara kasnije.

Jeftine kreditne kartice: koliko su jeftine?



Je li jeftina kreditna kartica stvarno jeftina? Postoje mjere opreza koje se moraju poštovati pri promatranju troškova vaše kreditne kartice s niskim kamatama tijekom vremena. Ponekad izdavatelji kreditnih kartica nude kreditne kartice s niskim kamatama s početnim APR-om od nula. Nakon uvodnog razdoblja, kamatna stopa raste kako bi se poništila potencijalna financijska korist dobivena od početne ponude. Također budite svjesni metode koju vaša kreditna kartica koristi za naplatu kamata. Neki sustavi za izračun stope poput sustava “dva ciklusa” mogu biti skuplji nego što ste očekivali.

Kreditne kartice s niskim kamatama: za ponijeti kući

1) Kreditne kartice s niskim kamatama optimalne su za one s dobrom kreditnom sposobnošću
2) Saznajte koja je kreditna kartica usklađena s vašim potrebama, uzimajući u obzir troškove prijenosa (APR), kao i nagrade
3) Budite svjesni skrivenih detalja na vašoj kreditnoj kartici s niskim kamatama kako biste izbjegli iznenađenje
4) Budite financijski razumni nakon što nabavite karticu.



Zašto nas svrbi?

Kad smo zauzeti poslom, odjednom nas počinju slatko svrbjeti ruke, noge ili leđa. Čini se da postoji mnogo stvari koje

Sve o lijepim noktima

Samo ako pravilno njegujete svoje nokte, oni će izgledati dobro. Da bi vaši nokti uvijek bili zdravi i lijepi, morat