HEKLANJE

Kreditne kartice s povratom gotovine – pronalaženje najboljih dostupnih

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice s povratom gotovine pružaju fantastične mogućnosti onima koji ih imaju. Za svaku kupnju koju vlasnik kartice obavi jednom od ovih kartica ostvaruje se gotovinski rabat. Zbog toga su kreditne kartice s povratom gotovine potencijalno vrlo isplative za one koji odvoje vrijeme da odaberu najbolju dostupnu karticu i potom je, naravno, učinkovito koriste. Kada tražite najbolje kreditne kartice za povrat gotovine, važno je uzeti u obzir nekoliko stvari.

Jedna od najvažnijih značajki koju treba uzeti u obzir kada tražite najbolju karticu je stvarni postotak rabata. Većina gotovinskih rabatnih kartica vlasnicima kartica daje postotak od iznosa naplaćenog s kartice. Očito, što je veći postotak rabata, veća je količina novca koja se može zaraditi, tako da potrošač treba tražiti najveći dostupni postotak rabata.



Većina kreditnih kartica za povrat gotovine u partnerstvu je s određenim tvrtkama koje izvlače uzajamnu korist od kupnje vlasnika kartice. Na primjer, vlasnik kartice može primiti stopu povrata od 1% na opće kupnje, ali stopu od 5% ako se kupuje na određenoj benzinskoj postaji. Stoga je važno da potrošači odaberu kreditnu karticu s povratom gotovine koja pruža posebne poticaje za tvrtke ili usluge koje potrošači često koriste. Sigurno ne bi imalo mnogo smisla da potrošač koristi kreditnu karticu za povrat gotovine koja daje posebnu stopu od 5% za kupnju u restoranu ako potrošač nikada ne večera vani!

Također je potrebno uzeti u obzir godišnju postotnu stopu (APR) kreditne kartice s povratom novca. Mnoge kreditne kartice s povratom gotovine obično imaju viši APR od onih bez posebnih programa nagrađivanja. Potrošač mora biti svjestan APR-a kartice kako bi odredio hoće li konačni financijski troškovi biti veći ili manji od stvarne zarađene nagrade. Ako će financijski troškovi koštati potrošača više od nagrada koje će on ili ona zaraditi, tada se kartica ne isplati zadržati. Ali vlasnici kartica koji svaki mjesec u cijelosti otplaćuju svoj saldo ne moraju se pretjerano brinuti o APR-u.

Baš kao što se APR mora uzeti u obzir kada se traži najbolja kreditna kartica za povrat gotovine, također je važno pogledati godišnji iznos koji je povezan s karticom. Rabatna kartica s godišnjom naknadom možda se dugoročno neće isplatiti. Stoga vlasnik kartice mora biti siguran da će zaraditi dovoljno gotovine tijekom godine kako bi godišnja naknada bila vrijedna plaćanja.

Nisu sve kreditne kartice s povratom novca jednake. Neki šalju novac vlasniku kartice jednom godišnje, dok drugi vraćaju rabat na račun vlasnika kartice. Ipak, druge kreditne kartice s povratom novca stavljaju novac na račune za zaradu kamata ili na posebne štedne račune za fakultete. S nekim se karticama bodovi za povrat gotovine automatski izračunavaju i šalju vlasniku kartice. Drugi pak zahtijevaju od vlasnika kartice da zatraži povrat novca nakon što skupi dovoljno bodova. Sve ovo treba uzeti u obzir kada se odlučuje koja je kartica najbolja.

Neke kreditne kartice za povrat gotovine imaju ograničenja u pogledu broja rabata koji se mogu zaraditi godišnje. Nekim vlasnicima kartica to nije problem jer je limit puno veći nego što će ikada potrošiti. Za druge, ova kapa može biti zabrinjavajuća. Osim toga, neke kreditne kartice s povratom gotovine postavljaju datum isteka koliko dugo su rabati dobri. Stoga, oni koji misle da možda neće često unovčavati svoje rabate, trebaju razmisliti hoće li moći iskoristiti rabate prije nego što isteknu.

Bloganje i vlasnik tvrtke

Postoji procvat posla u slobodnom pisanju i to je u području poslovnog bloganja (b-blogging). Zašto je to tako? Kako tvrtke