HEKLANJE

Kreditne kartice s povratom novca – rješenja s “kvakama”

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice s povratom novca sada su dostupne u nizu novih opcija. Međutim, važno je da potrošači ne preskoče proces istraživanja svih detalja kartice prije podnošenja zahtjeva. Kreditne kartice s povratom gotovine, iako su korisna rješenja za kreditne kartice, također često nose sa sobom nekoliko “kvaka” (ciljane kategorije nagrada, visoki kredit koji je potreban za primjenu, potencijalno ograničene nagrade) o kojima se potrošači moraju informirati kako bi maksimalno učinkovito iskoristili karte.

U svijetu rastućih cijena plina i pada naknada zaposlenicima, istinitije je nego ikad da mala količina gotovine može puno pomoći. Ovo je barem logika koja stoji iza niza novih kreditnih kartica za povrat gotovine koje su sada preplavile tržište od mnogih velikih pružatelja usluga. Ove kartice nude niz različitih planova povrata novca za nekoliko vrsta kupnji: povrat novca za mirovinu, u dobrotvorne svrhe, za pridružene proizvode. Svi su osmišljeni, barem djelomično, za poticanje korištenja kreditnih kartica vraćanjem određenog postotka kupovne cijene potrošaču na kraju godine. Zvuči kao – i može biti – dobar posao, doslovna istina klasične poslovice “troši novac da bi zaradio novac”.



Ali osim dobre ponude, kreditne kartice za povrat gotovine nose sa sobom skrivene kuke i linije. Kartična aplikacija ih uvijek jasno navodi, ali korisnici koji samo žele zaraditi na obećanju brzih postotnih nagrada često mogu previdjeti najvažnija upozorenja od svih. Pametniji kupci, međutim, trebali bi si postaviti možda najvažnije pitanje koje svatko može postaviti kada razmišlja o novoj kreditnoj kartici: u čemu je caka?

Prva začkoljica je da se vrhunske novčane nagrade obično ne odnose na zabavu, stanovanje ili luksuzne predmete. Budući da oni čine veliki dio plaća većine ljudi, svatko tko vjeruje da će se hipotetsko jamstvo povrata gotovine od 5% primijeniti na sve što je kupljeno tom kreditnom karticom za povrat gotovine, bit će nepristojno iznenađen. Više naknade obično su usmjerene prema osnovnim dobrima u našem društvu: kupnje u supermarketima, radnje u drogerijama, benzin. Većina najboljih kreditnih kartica s povratom gotovine nudi paušalnu naknadu od 1% na druge kupnje, što može biti značajno do kraja godine, ali još uvijek vjerojatno nije ono što očekuje kupac koji je samo letimično pregledao brošuru.

Još jedna velika začkoljica je visoka kreditna sposobnost koja je neophodna da bi se dočepali bilo koje od najboljih kreditnih kartica za povrat novca. Sve najpopularnije kartice zahtijevaju barem dobar kreditni rejting, a mnoge traže izvrsnu. Učinak toga je gurnuti ciljno tržište tipičnih korisnika kreditnih kartica s povratom gotovine prema dvjema skupinama: onima koji prvi put traže kreditnu karticu i financijski vrlo opreznima. I to je lijep bonus za ljude s dobrom kreditnom sposobnošću (ili barem bez loše kreditne sposobnosti) da mogu zaraditi obično 1% kupovne cijene natrag na većinu dobara, ali za svakoga tko je u teškim financijskim poteškoćama i želi skupiti nešto više novac kroz povrat gotovine, bilo bi mudro potražiti negdje drugdje.

Ipak, najveća je začkoljica u tome što bi obećane nagrade mogle ponestati prije nego što neupućeni kupac misli. Ovisno o pojedinačnoj kartici, postotak nagrada u nekim se slučajevima primjenjuje tek nakon što je određeni iznos novca već naplaćen s kartice u određenoj godini (2000 USD i više, u niskom rasponu), ili još alarmantnije: nagrade se mogu prestati primjenjivati nakon određeni iznos novca stavljen je u proizvode koji generiraju najveći postotak nagrada (1200 USD, da citiram jednu od visokih brojki.) Ako kupac potroši veliku količinu novca na gorivo u godini, očekujući mogućnosti povrata novca ublažiti neke od žalaca trenutnih visokih cijena plina, tom kupcu bi nagrade mogle biti manje isplative. U nekim slučajevima, broj nagrada za povrat gotovine zarađen korištenjem kreditne kartice za povrat gotovine može čak biti ograničen na određenu brojku, a u tom trenutku ono što korisniku ostaje je samo kreditna kartica kao i svaka druga.

Dakle, da, postoci zvuče dobro, u početku, i pomažu u nadoknadi uobičajenih troškova. Ali, kao i uvijek, mudro je pažljivo pogledati sitna slova na ugovoru prije potpisivanja i zapamtiti da ne postoji kuka bez veze. Kreditne kartice za povrat gotovine mogu biti moćan alat za potrošače da dobiju nešto natrag za ono što su uložili u gospodarstvo, ali bez da se informiraju i ne istraže, mogu se jednostavno naći u nevolji koju su sami stvorili.

Plan za pisanje SEO kopije

Uvođenje jednostavnog plana u tri koraka koji se može koristiti kao strategija za pokretanje SEO copywriting kampanje. Kao i sa

Odabir grudnjaka

Vaš grudnjak ili skraćeno grudnjak je svakodnevno donje rublje koje nosite gotovo svaki dan. Za mnoge žene kupnja grudnjaka može