HEKLANJE

Kreditne kartice s povratom novca

TEMU APP 100 E KUPON

Dobivanje kreditne kartice koja vraća novac uvijek se smatralo dobrom idejom. Ništa bolje od primanja gotovine na svu potrošnju koju ostvarite svojom kreditnom karticom? Predobro je da bi bilo istinito, zar ne?

Pa, postoje brojne kartice koje vam nude besplatnu gotovinu, ali to je obično samo oko 1% povrata gotovine. Ipak, novac je novac, zar ne? Pa ponekad.



Ako volite kupovati puno stvari u jednom razdoblju, ove vrste kreditnih kartica koje vam neće dati izgledaju vrlo privlačne za vas. Međutim, morate imati na umu da oni neće vratiti novac za sve kupnje koje ćete izvršiti. Čak i ako tvrde da će vam vratiti novac za svu kupnju, dat će vam samo određeni postotak iznosa po transakciji koju ste potrošili. Ove tvrtke za izdavanje kreditnih kartica također imaju stroga ograničenja u iznosu koji će vratiti svojim klijentima. Ako pročitate mali, sitni ispis na obrascu koji ste potpisali, vidjet ćete odlomak s njihovim ograničenjima u uvjetima i ugovorima.

Ovo je još jedan način da pokušate privući nove klijente za te tvrtke. Dobro je imati kreditnu karticu i zvuči sjajno u teoriji, ali morat će provjeriti vašu kreditnu sposobnost prije nego što vam daju svoju kreditnu karticu.

Istraživanje različitih tvrtki, koje izdaju kreditne kartice, da vidim što nude. Iznenadit ćete se kad pronađete kreditnu karticu s povratom novca koja vam nudi upravo ono što trebate i želite s visokim postotkom povrata gotovine, malim ograničenjima iznosa koji će vam vratiti i trenutnim gotovinskim depozitima prilikom svake kupnje pomoću njihove kartice .

Iako ove kreditne kartice izgledaju kao izvrstan proizvod, neke će tvrtke trebati vašu kreditnu ocjenu prije nego što vam izdaju karticu. Međutim, postoje kartične tvrtke koje nude te kartice osobama s niskim kreditnim rejtingom kako bi im pomogle da ponovno izgrade svoj kreditni rejting. Istražite sve svoje mogućnosti.

Koja je tvoja odluka? Ako imate dobar kreditni rejting, onda su ove vrste kreditnih kartica izvrsna prilika za vas. Istražite različite kartičarske kuće – postoje mnoge tvrtke koje vam nude do 3% povrata novca i nameću vrlo malo ograničenja. Međutim, ako imate lošu kreditnu ocjenu, možda ćete htjeti pronaći takvu kreditnu karticu koja će vam pomoći da ponovno izgradite svoju kreditnu ocjenu.

 

Poremećaji metabolizma

Svi procesi koji se odvijaju u ljudskom tijelu neophodni da bi se osigurala održivost i rast stanica nazivaju se metabolizmom.