HEKLANJE

Kreditne kartice s trenutačnim odobrenjem – trenutačno zadovoljstvo?

TEMU APP 100 E KUPON

Čini se da je trenutačno zadovoljstvo danas svačija mantra. Ljudi vide nešto što žele i ne razmišljaju o kupnji. “Kupi sada i plati kasnije” postala je rutinska praksa koju slijede mnogi ljudi. Danas se čini da je za pristup kreditnoj kartici potreban samo prihod.

S pojavom elektroničke komunikacije i interneta, trenutačno odobrenje postalo je istaknuta značajka kod zahtjeva za kreditne kartice ovih dana. Jednostavno rečeno, određene ponude kartica održavaju značajku trenutnog odobrenja pri čemu vlasnici kartice koji podnose zahtjev za kreditnu karticu odmah saznaju ispunjava li on/ona uvjete za kreditnu karticu ili ne. Mnogi potrošači smatraju da je ova metoda prikladna jer zahtijeva puno manje, au nekim slučajevima uopće nema papirologije, čime se eliminira potreba za fizičkim slanjem zahtjeva za karticu običnom poštom, što tradicionalno traje mnogo duže.



Činjenice o trenutnom odobrenju kreditne kartice

Kako bi se spriječila zabuna kada se raspravlja o mogućnosti trenutnog odobrenja kreditne kartice, treba znati sljedeće činjenice. Prije svega, trenutačno odobrenje i zahtjev za kreditnu karticu dva su različita procesa. Dobivanje trenutnog odobrenja proces je provjere koji odgovarajuće banke i kartičarske kuće koriste za filtriranje nekvalificiranih potencijalnih klijenata. Ako se kvalificirate, trenutačno odobrenje samo znači da je kartičarska kuća utvrdila da ste prikladni za ponudu kartice, ali to ne jamči da ćete biti odobreni za samu karticu.

Primarne podatkovne točke ili dijelovi informacija koje će banke ili kartičarske kuće trebati za obradu vašeg zahtjeva za trenutno odobrenje su vaše ime, adresa i broj socijalnog osiguranja. Neki će izdavatelji kartica zahtijevati dodatne informacije, ali te 3 informacije bit će potrebne svim bankama i kartičarskim kućama kako bi obavile početnu provjeru za trenutne kreditne kartice s odobrenjem.

Davatelji kreditnih kartica obično ciljaju na ljude koji imaju dobru kreditnu povijest. Ali zbog konkurentne prirode poslovanja s kreditnim karticama, danas je vjerojatnije da će banke i izdavatelji kartica dati kredit širem rasponu potencijalnih potrošača s različitim stupnjevima kreditne povijesti.

Mnogi su potrošači vrlo zabrinuti za sigurnost pružanja informacija na internetu. Izdavatelji kreditnih kartica koji šalju obrasce za prijavu online pružaju vrlo sigurna, šifrirana okruženja kako bi zaštitili informacije o klijentima i osigurali da vitalni podaci o vlasnicima kartica ostanu sigurni tijekom cijelog procesa prijave.

Primarna prednost kreditnih kartica s trenutnim odobrenjem

Primarna prednost trenutnih odobrenja kreditnih kartica online je jednostavno puno brži preokret u kvalifikacijama za stvarnu ponudu kartica. Iako je ovaj postupak nedvojbeno mnogo praktičniji od tradicionalnog procesa podnošenja zahtjeva za karticu, banka će često morati dodatno istražiti kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva i zahtijevat će dodatne informacije prije nego što odobri zahtjev. Dakle, čak i kada podnose zahtjeve za trenutno odobrenje kreditne kartice online, potrošači bi trebali biti strpljivi i shvatiti da, iako ispunjavanje uvjeta za trenutačno odobrenje kreditne kartice može biti trenutno, dobivanje odobrenja i dobivanje pristupa kreditnoj liniji sasvim sigurno neće biti trenutno zadovoljavajuće.



Dakle, zaključak je da, iako trenutno odobrenje ima neke značajne prednosti, trenutno odobrenje ne znači trenutni kredit ili trenutni pristup novcu, što je uobičajena zabluda potencijalnih vlasnika kartica.