HEKLANJE

Dobrodošli na internetsko natjecanje za pobjednicu najboljeg modela na Lookoftheyear

TEMU APP 100 E KUPON

Koliko su vam puta prijatelji dali komplimente za vašu kožu ili lijepo lice? Sigurno ti je netko uopće predložio da se okušaš u manekenstvu? Ali možda nemate dovoljno samopouzdanja prijaviti se kao model u agenciju u vašem području? Pa kako ideš? Zašto se ne biste prijavili online na Lookoftheyear. Stranica je savršeno mjesto odakle možete napraviti prvi korak prema modelingu i popeti se na ljestvici. A ulozi u cijenu također su vrlo visoki.

Pobjednice online natjecanja ljepote mogu osvojiti po 10.000 dolara. Sudionici su podijeljeni u različite kategorije ovisno o dobnoj skupini i spolu. Kategorije su Djevojčice 14-19 – Djevojčice 19+ – Dječaci 14-19 – Dječaci +19.



I ne morate se razočarati čak i ako ne možete pobijediti među tisućama sudionika iz cijelog svijeta. Možete samo čekati da vas agencija za modele pokupi na testiranje. Agencije za modele iz cijelog svijeta prijavljuju se na Lookoftheyear i pregledavaju profile za dječake i djevojčice. Ako im se učinite zanimljivima, možda ćete uskoro dobiti poziv od nekog od njih. Agencijama za modele iz različitih zemalja možete dopustiti da pogledaju vaš profil. Samo trebate unijeti važne podatke kao što su vaše ime, spol, dob, vitalne statistike i objaviti svoju fotografiju i uskoro ćete možda početi primati pozive iz agencija za modele. Stoga vidimo da vam Lookoftheyear može donijeti najbolje kontakte u svijetu modela u kratkom vremenskom razdoblju.

Zamislite što možete učiniti s 10.000 dolara u slučaju da pobijedite na natjecanju u prosincu. Zajedno s novcem za to što ste pobjednik dobit ćete mnoštvo ponuda koje će vam stvarno pomoći da pokrenete svoju karijeru modela. Stoga se potrudite da svoj profil učinite što zanimljivijim. Također možete malo istražiti na internetu o tome što točno agencije za modele traže kada žele odabrati model. Zatim se možete pripremiti u skladu s njihovim očekivanjima.

Stoga pogledajte sam Lookoftheyear danas i pridružite mu se čim budete mogli. Što je više dana vaš profil na stranici, veće su vam šanse za osvajanje željene nagrade od 10.000 dolara. Također možete postati popularni i poznati s drugim članovima i manekenskim agencijama ako počnete rano. Možda ćete uskoro ući u najbolje ocijenjeno područje sudionika ako se stvarno dobro snađete. Web stranica prikazuje najbolje ocijenjene sudionike iz različitih dobnih kategorija koji se redovito mijenjaju kada neki član postane popularniji.