HEKLANJE

Zaradite s kreditnom karticom za povrat novca

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice za povrat gotovine fantastičan su način da zaradite nešto gotovine dok trošite na kreditnoj kartici, iako to odgovara samo korisnicima koji u cijelosti plate račun na kraju svakog mjeseca.

Kreditna kartica s povratom gotovine pružit će vam priliku da zaradite koliko trošite, budući da vam se vraća postotak na godišnjoj osnovi za svaku funtu koju potrošite. To se obično postavlja između 0,5% i 2%, ovisno o tome koliko je velikodušan zajmodavac kreditne kartice. Ne mogu dovoljno naglasiti, morate biti u mogućnosti otplaćivati izvod svoje kreditne kartice u cijelosti svaki mjesec, a to je jedini način na koji će vam kreditna kartica s povratom gotovine odgovarati.



Ako ste zajmoprimac, onda će vas kreditna kartica s povratom gotovine koštati samo, iako ćete malo zaraditi, vidjet ćete da će to biti pojedeno i još više kamatama, koje su obično na višoj ljestvici od APR

Je li kreditna kartica za povrat gotovine dostupna svima?

Ako ne plaćate kamate, za svaku funtu koju potrošite na kartici vidjet ćete da vam se malo vraća. Ako svaki mjesec u cijelosti plaćate saldo svoje kreditne kartice, zašto se ne biste prebacili na kreditnu karticu s povratom novca. Kreditna kartica za povrat novca fantastična je prilika da vas nagradimo za potrošen novac!

Postoji riječ upozorenja koja će doći s ovim ipak, ako odlučite da želite ravnotežu prenijeti iznos od svoje postojeće kartičarske kuće na kreditnu karticu s povratom novca, trebali biste to pokušati izbjeći. Zapravo, izbjegavajte to u potpunosti, budući da će sva plaćanja koja izvršite na kreditnu karticu ići samo na plaćanje prenesenog iznosa, a kamate će se povećavati samo na sve kupnje koje ste izvršili kreditnom karticom. Tada ćete vratiti više nego što vam donosi kartica povrata novca.

Ovdje su neke od najboljih ponuda

Trenutačno je u pokretu nekoliko dobrih ponuda, s Amex Blue karticom za povrat gotovine, Amex Platinum i karticama First Trust Bank koje vrijedi pogledati ako odlučite da je kreditna kartica za povrat novca za vas.

Dakle, ako imate jasnu izjavu na kraju svakog mjeseca, onda se potrudite i uštedite još više novca.



Tučnjave u NBA

Košarka je vrlo uzbudljiv sport za gledanje, a NBA košarka je među apsolutno najboljima. Utakmice s visokim pogocima i visoka

Moć boja

Voditelj Frano Domitrović i brojni stručnjaci s raznih područja te kazivači iz svih krajeva Hrvatske uvode nas u svijet boja

Pod nadzorom

Krećemo li se prema “orwelijanskom” društvu gdje se svaka naša radnja i pokret snima i bilježi ? U emisiji HRT-a