HEKLANJE

Kreditne kartice s visokim kamatama: brzi savjeti

TEMU APP 100 E KUPON

Većinu kreditnih kartica s visokim kamatama obično je prilično lako nabaviti i zaista je visoka kamata važna samo ako namjeravate mijenjati svoje stanje iz mjeseca u mjesec. Ljudi koji su bili uključeni u stečajeve, presude ili imaju lošu kreditnu sposobnost, iz nekog drugog razloga su najčešći podnositelji zahtjeva za ove kreditne kartice s visokim kamatama. Prijenosom stanja kreditne kartice moglo bi biti moguće smanjiti troškove kamata. Ako želite konsolidirati sve svoje dugove ili samo želite otplatiti svoje kreditne kartice s visokim kamatama, prijavite se za karticu koja nudi nisku stopu prijenosa stanja.

Oni od vas koji se žele prijaviti za veliku kreditnu karticu s visokim kamatama kako bi obnovili ili samo otvorili novi kredit trebali bi razmotriti cijenu koju će u konačnici platiti, uključujući kamate, godišnje naknade itd… Oni koji imaju dobru kreditnu sposobnost mogu se kvalificirati za kreditne kartice koje nude kamatu od 0 posto na prijenos stanja tijekom cijele godine, ali imajte na umu da ako uplatu izvršite kasno, mogli biste na kraju platiti veću kamatu nego prije prijenosa stanja. Nedavna studija FDIC-a otkrila je da je nevjerojatan porast stopa bankrota (do 400 posto u posljednjih 25 godina) izravno povezan s bankovnom deregulacijom i korištenjem kreditnih kartica s visokim kamatama.



Mnoge kreditne kartice mogu imati kamate od 15, 19 pa čak i 24 posto ili više. Na te vrlo visoke kamatne stope plaćate puno novca na kamate. Ako ste u škripcu i nemate plaćanja, mnoge kartičarske kuće mogle bi se složiti da dramatično smanje vaš dug na kreditnoj kartici ako zajmoprimac može podmiriti saldo umjesto da i dalje propušta plaćanja, pa bi možda bilo vrijedno kontaktirati dužnika stručnjak za pregovore u vaše ime. Ako imate dobar kreditni rezultat, jedan od načina plaćanja svih dugova na kreditnoj kartici s visokom kamatom je da uzmete zajam za konsolidaciju duga, što znači da možete otplatiti sve svoje kreditne kartice jednim zajmom s nižom kamatom, možda štedeći vam poprilično novca.