HEKLANJE

Krema protiv bora oko očiju

TEMU APP 100 E KUPON

Krema za područje oko očiju protiv bora sadrži sastojke koji vašoj koži pružaju dodatnu vlažnost. To pomaže u smanjenju tamne kože i čini je čvršćom. Mnoge kreme protiv bora oko očiju sadrže vitamine A i D. To su vitamini koji se gube kada je koža dulje izložena sunčevim zrakama.

Kreme protiv bora oko očiju dolaze u različitim jačinama i vremenima nanošenja. Kreme se mogu klasificirati prema vremenu nanošenja.



Dnevne kreme: Dnevne kreme djeluju na natečenost i podočnjake.
Noćne kreme: Noćne kreme obično sadrže alfa hidroksi kiselinu i/ili retinol. Koristi se za zaštitu od oštećenja kože.
Opće kreme: Primarna svrha ovih krema je pružiti koži vlažnost.

Što je uzrok bora? Zbog gravitacijske sile, tkiva našeg tijela se povlače prema dolje. Ovom fenomenu pomaže gubitak vlage u našoj koži. Gubitak vlage rezultira razgradnjom kolagena i oštećenjem slobodnih radikala tijekom određenog vremenskog razdoblja. To rezultira opuštanjem kože, označavanjem tankih i dubljih bora. Kreme za područje oko očiju protiv bora djeluju na sprječavanje čimbenika ublažavanja dajući dodatnu vlažnost dnevno, smanjujući oštećenje kolagena i aktivnost slobodnih radikala s antioksidansima.

Djeluje li krema protiv bora? Kreme su lokalne primjene i efekti nakon nekog vremena nestaju. Moramo uhvatiti glavni uzrok bora i djelovati na njih. Dužnost je svatko sam pokušati i provjeriti rezultate kroz vrijeme. Mnoge žene o tome pomisle puno prekasno, a da bi kreme i losioni imali ikakav zaštitni učinak potrebno je s tretmanom započeti na vrijeme. Dobra prehrana i aktivan stil života najbolji su načini za njegu bora – posebice voda, vitamin C, antioksidansi iz povrća itd.

Za dodatne pojedinosti možete nas posjetiti na Eye Cream Ili se možete prijaviti na našu web stranicu http://www.eye-cream.net .

Slike plastične kirurgije

Poduzima se plastična kirurgija u svrhu poboljšanja vlastitog izgleda. U procjeni potencijalnih plastičnih kirurga, slike plastičnih operacija prethodnih pacijenata su