HEKLANJE

Kućna manikura, kućna pedikura

TEMU APP 100 E KUPON

Kada trebate raditi manikuru ili pedikuru kod kuće, vrlo je važno imati znanje o tome općenito, a posebno o zahtjevima. Ukoliko osjećate potrebu za sustavom manikure/pedikure i lutanja, onda bi vam sljedeći navedeni sustav bio od velike pomoći. Za izradu savršenog sustava za manikuru/pedikuru kod kuće trebat će vam sljedeće:

Ako ste poput većine, sanjate o tome da se jednog dana vratite kući u svoj vlastiti spa. Zamišljate svijet u kojem možete ostaviti stresore dana daleko iza sebe i opustiti se u miru i zadovoljstvu dok ne zazvoni telefon ili dok djeca ne zatraže svoju večeru. Pa, što da kažem? Stvarnost ima način da se uvuče u svaki san.



Kao što možete zamisliti, kućna lječilišta mogu se pronaći sa širokim rasponom cijena i opcija. Osnovni spa centar koštat će vas oko 2000 USD, ali lako biste mogli potrošiti 6000 USD ili više na spa centar s dodatnim značajkama. Ako želite spa centar koji će se sam čistiti i biti topao i spreman kada dođete kući, možete očekivati da ćete potrošiti dodatnih 1000 do 3000 USD za sustav daljinskog upravljanja koji će to omogućiti.

Ako mislite da si ne možete priuštiti ovakve cijene, nemojte se bojati! Možete to financirati. Trenutačno je moguće financirati spa centar za samo 50 do 100 USD mjesečno. Naravno, mogli biste potrošiti znatno više od toga ako kupite skuplji model. Ali ako je cijena glavna briga, imajte na umu da će jeftini toplice vjerojatno biti jednako opuštajuće kao i one skupe. Također biste trebali uzeti u obzir činjenicu da biste mogli dobiti puno značajki sa skupljim modelom koji možda nikada nećete koristiti.

Ostala financijska pitanja vezana uz posjedovanje spa-a odnose se na održavanje i troškove održavanja. Doduše, posjedovanje toplica znači da ćete morati imati spremne zalihe kemikalija. Ali ako nastavite održavati svoj spa čistim i provjeravate razine kemikalija, morat ćete koristiti samo minimalnu količinu kemikalija kako bi sve bilo u vrhunskoj formi. Zapravo, možete dobiti kompletan početni komplet za spa kemikalije zajedno s priborom za testiranje za oko 40 USD.

Još jedno područje na koje ćete morati potrošiti novac ako kupite kućni spa centar je spa oprema. Opet, te će kupnje biti minimalne i mogu se rasporediti tijekom vremena. 20 USD ovdje i 20 USD ondje pomoći će vam da u tren oka sakupite inventar spa opreme. Također možete uštedjeti novac ovdje odabirom ručnih alata umjesto automatiziranih alata.

Možete očekivati troškove energije od oko 7 dolara tjedno za toplicu prosječne veličine ako svoj kućni toplica koristite sat vremena svaki dan. Te troškove možete smanjiti korištenjem pokrivača za toplice ili termalnog pokrova i korištenjem mlaznica samo kada ste u toplicama. Smanjenje postavke temperature za 3 stupnja također donosi veliku uštedu.

Suština je sljedeća: realno biste mogli imati spa centar za 100 do 125 USD mjesečno ako trenutno nemate ušteđenog novca. Ako financiranje nije opcija, možete brzo i jednostavno uštedjeti za svoj spa iz snova. Jednostavno vratite 50 dolara tjedno i mogli biste lijepo sjediti u svom kućnom spa centru u ovo doba sljedeće godine.

ASP protiv PHP-a

Pri izradi web stranica, ASP i PHP su vrlo popularni jezici. Evo mog mišljenja o tome je li ASP ili