HEKLANJE

Kućno poslovanje i moderna tehnologija

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje dvije vrste milijunaša:

a) Milijunaš koji je “oženjen” poslom i nema vremena ni za što drugo;
nema vremena za obitelj, prijatelje, pristojan odmor, u biti samo živi za posao/posao, a razlog tome je što je potrebno puno rada da se izgradi carstvo i spriječi njegovo propadanje, stoga je imperativ nadgledati poslovanje u svakom trenutku.



b) Milijunaš koji iskorištava prednosti novih tehnologija i ima vremena za obitelj, prijatelje i odmor, dok još uvijek nadzire posao.

Često se čuje o vezama koje se raspadnu zbog prezaposlenosti partnera, djece kojoj nedostaje društvo jednog od roditelja, prijatelja koji komentiraju kako ne vide “tog i tog” jer su prezauzeti. Tjera na razmišljanje je li ljudsko biće doista trebalo odreći se toliko toga, kako bi imalo udoban život.

Svijet je oblikovao čovječanstvo na način da se za život mora pridržavati određenih pravila, od malih nogu čovjek je “programiran” za preživljavanje u modernom svijetu: obrazovanje – posao – vlastita obitelj – još više posao – mirovina – smrt. Tužno, ali tako se i događa, oni ambiciozniji pokrenut će vlastiti posao što će, nedvojbeno, značiti još više posla. Neki sretnici uživat će u mirovini i putovati, otići na odmor ili samo uživati u slobodnom vremenu, no malo ih je koji to mogu učiniti iz zdravstvenih ili financijskih razloga.

Posjedovanje tvrtke imperativno znači ulaganja koja isključuju većinu radničke klase, uz sve račune koje treba platiti, obično ostaje vrlo malo. Često je banka odabrani izvor kapitala i posljedično dodatnog financijskog opterećenja, a time i više posla za ispunjavanje proračuna.

Trenutno se javlja novi tip poduzetnika, onaj koji koristi modernu tehnologiju za stvaranje posla uz manje ulaganja zbog niza čimbenika, počevši od činjenice da mu u većini slučajeva nije potrebna zgrada za poslovanje, može se raditi od kuće ili bilo gdje u svijetu i dalje nadzirati organizaciju, obično se može, ako se želi, raditi manje sati zbog automatiziranih sustava.

Pa zašto nemaju svi kućni posao?

Neki ljudi vole raditi za druge; neki vole putovati na posao i na posao, privlači ih izlazak iz kuće svako jutro; nema svatko ambiciju posjedovati kućnu tvrtku; neki su skeptični; neki čak nisu ni čuli za to, popis je beskrajan.



Za one koji su spremni za kućni posao postoji golema lista dostupnih mogućnosti, možda je težak dio odabrati onu koja odgovara svakom od budućih poduzetnika pa se o procesu odabira mora dobro razmisliti, imajući na umu da postoje prevare posvuda koje obećavaju svijet, a ne donose ništa!

Ne postoji razlog zašto kućni poduzetnik ne može imati više od jednog posla u isto vrijeme i to je jedan od mnogih razloga zašto su kućni poslovi potpomognuti pravom tehnologijom (dostupnom svima koji posjeduju računalo) toliko privlačni onima koji žele izgraditi uspješnu karijeru u novoj eri domaćeg poslovanja, dobrodošli i sretno!

Što bi Isus kupio za Božić?

Ovaj dokumentarac će vas jednostavno dobro nasmijati i zabaviti! Milijuni Amerikanaca panično trče u stampedu u shopping centre da bi

Izbjegnite eBay snajperiste!

Snajpersko djelovanje uvijek se događa kada je ponuda pri kraju. Snajpersko djelovanje je protiv pravila na eBayu, ali u većini