HEKLANJE

Kupnja korporativnih božićnih darova

TEMU APP 100 E KUPON

Uz božićnu sezonu koja dolazi za nekoliko mjeseci, korporacije i tvrtke u zemlji traže božićne darove koje će njihovi klijenti cijeniti i pamtiti. Bez znanja mnogih, za tvrtke je ključno pronaći savršen dar.

To je zato što je ovo savršeno vrijeme da ostave dobar dojam na svoje klijente. Darivanje tijekom blagdanske sezone način je na koji tvrtke mogu obaviti PR posao i naravno promovirati svoje proizvode.



Zbog toga PR tvrtke i merchandising ogranci, koji obično rade posao pronalaženja darova, osjećaju pritisak. Osim što moraju pasti unutar svojih proračuna, moraju pronaći darove od kojih će njihovi veliki šefovi poludjeti.

Dakle, kako im to uspijeva, evo nekoliko savjeta za pronalaženje savršenog poslovnog božićnog dara.

1. Pridružite se bazarima

Bazari su obično mjesta gdje se mogu pronaći novi proizvodi i male tvrtke koje tek počinju. Osim što su njihovi proizvodi jedinstveni na tržištu, imaju i stvarno niske cijene jer tek predstavljaju svoje kreacije. Na bazarima ćete pronaći mnogo proizvoda.

Dobro je potražiti više od jednog proizvoda ako ih trebate kontaktirati za sljedeću godinu. Često će pri ruci imati telefonske kartice na kojima ih se može kontaktirati. Također je korisno uspostaviti kontakt u ovom trenutku jer će vam moći dati buduće popuste kao jednom od njihovih prvih kupaca ako budete zainteresirani za kupnju njihovih proizvoda za sljedeću godinu.

2. Pogledajte nove proizvode

Najbolji korporativni darovi su oni artikli koji još nisu dostupni na glavnom tržištu. Ovo su proizvodi koji će zasigurno ostaviti odličan dojam jer su unikatni i jedinstveni. Klijenti će sigurno zapamtiti vaš dar, a time i tvrtku. Davanje zaista jedinstvenih darova također govori nešto dobro o vašem istraživačkom i marketinškom timu. Također, davanje novih proizvoda također će pomoći uspostaviti tvrtku kao inovatora.



3. Pregovarajte u slučaju masovnih narudžbi

Kupnja predmeta kao korporativnih darova nije samo kupnja nekoliko komada. Često ćete kupovati u stotinama čak i tisućama, ovisno o veličini tvrtke i broju njenih klijenata. Ako kupujete na veliko, pokušajte pregovarati za nižu cijenu i pobrinite se da se mogu nositi s količinom. Odredite točan datum za isporuku i dogovorite se da ćete, ako kasne s rokom, dobiti popuste.

Postati Online Trump

Tehnologija je revolucionirala poslovni svijet kakvog poznajemo. Danas prosječni Joe u ruralnom Tennesseeju može zaraditi radeći više od očeve proizvodnje