HEKLANJE

Postati Online Trump

TEMU APP 100 E KUPON

Tehnologija je revolucionirala poslovni svijet kakvog poznajemo. Danas prosječni Joe u ruralnom Tennesseeju može zaraditi radeći više od očeve proizvodnje mjesečine. Može skupljati antikvitete na lokalnim aukcijama i zatim ih prodavati njujorškim entuzijastima starinskih proizvoda za eksponencijalno više nego što je platio krezubom momku na staroj cesti duhana. Zarađivanje putem interneta s vremenom je postalo sve lakše i popularnije. Pojedinci pronalaze nove načine da dovrše stari zadatak: lako obrnuti dolar.

Prije svega, pojedinci koriste internet kao snažan marketinški alat za svoje poslovanje. Znamo li uopće koliko stranica ima naš internet? Milijuni? Trilijuni? Različiti biznisi će kreirati novu stranicu svaki dan, i tako ponuditi svijetu svoje proizvode. Pokušajte googlati isti svijet na isti dan svaki tjedan i pogledajte do kojih ćete različitih rezultata doći. Stoga jedan od načina na koji su pojedinci pronašli način zarade putem interneta jednostavno uključuje širenje uspostavljenog poslovanja otvaranjem tržišta prema cijelom svijetu umjesto vlastitoj zajednici.



Drugo, čak je i prosječan vlasnik koji nije tvrtka pronašao način da zaradi novac na internetu. Internetske aukcije brzo su postale jedan od najpopularnijih alata za prosječnog Joea na mreži. Za neke je nadmetanje postalo igra koja izaziva veću ovisnost od automata u kasinu. Ne mogu dopustiti da netko drugi osvoji taj predmet koji su danima gledali i licitirali. Oni koji se bave prodajom pronašli su profitabilne poslove prodajom lokalnih proizvoda na globalnom tržištu. Trebate ručno izrađenu krpu za suđe? Što kažete na starinsku kvaku? Možda tražite komad porculana koji je vaš trogodišnjak upravo razbio. U gotovo svakom slučaju, pojedinci diljem svijeta mogu zadovoljiti vaše potrebe samo putem internetskih aukcija.

Konačno, slobodni pisci pronašli su svoju nišu u najvećem svjetskom izvoru medija. Deseci stranica trebaju učinkovite pisce, pa je nekoliko mjesta pronašlo način da zadovolji potrebe dobrih poslovnih ljudi s lošim vještinama pisanja. Prosječni Joe s nekim vještinama pisanja može pristojno zaraditi radeći marljivo i koristeći svoje vještine pisanja za pravu tvrtku na internetu.

Internet je doista nevjerojatan. Nikad prije nismo mogli tako brzo komunicirati s drugima. Nikad prije nismo mogli sudjelovati u globalnoj trgovini s vlasnikom male tvrtke na Tibetu. Ali danas možemo. Ako se ovaj trend nastavi, zarađivanje putem interneta bit će samo lakše.

crni leptire live.wmv

hrt1 dobro jutro hrvatska…žanamari & band u 8am 🙂 napola budni Luka Abrus-klavijature, Josip Konfic-bubanj, Pavle Sviličić -bas gitara, Petar