HEKLANJE

Koja je najbolja boja za vašu Sedu frizuru?

TEMU APP 100 E KUPON

Sedu frizura obično se smatra ravnom frizurom, ali se ništa osim toga ne spominje kada se govori o Sedu kosi. Dakle, možemo uključiti svoju maštu i početi tražiti savršenu boju koja odgovara vašoj vlastitoj Sedu frizuri.

Odlučivanje o tome koju boju kose odabrati vrlo je mukotrpan proces. Razmišljate o isticanju, ili mijenjanju smeđe u crno, ili plavo u crveno. Danas biste željeli imati boju lješnjaka, sutradan će vam sunce zavoljeti plavu, a jesen će vas natjerati da odaberete crvenu.



Postoje stotine mogućnosti za boju kose. Međutim, glavna stvar je pronaći nešto što će vašu frizuru učiniti Sedu. Ključne ključne točke najboljeg izbora su vaš karakter, ten, boja očiju i godine.

Ključna točka #1: Vaš karakter

Odabrati savršenu boju kose za svoj karakter znači koristiti one uzorke boja koji će prirodno odražavati vašu osobnost. Vaša slika je jedinstvena cjelina, a odgovarajuća boja kose pomoći će vam da vaša Sedu frizura na najbolji način otkrije vaš karakter.

• Smeđa i boja kose boje lješnjaka pristajat će svima, od poslovnih žena do tinejdžerica.

• Crna će dobro pristajati samouvjerenim osobama, dok plava može istaknuti blagi karakter.

• Crvene i bakrene nijanse otkrivaju strast i želju, a pramenovi izražavaju ljude koji vole komponirati kontraste.

Čak vam može pristajati čak i kiselo zelena za vašu boju kose, sve dok ne odgovara vašoj osobnosti. Dakle, vodite računa o svom karakteru kada odlučujete o vlastitoj Sedu boji kose.



Ključna točka #2: Vaš ten

Da biste izrazili Sedu dio svoje slike i ne pokvarili ga nečim neprikladnim, trebali biste se sjetiti tena. Ne da bi vas trebalo ograničavati u bojama, ali nijanse treba pažljivo odabrati.

Ne slušajte ljude koji kažu da etnička kosa može biti samo određene boje koja odgovara tenu kože. To nije istina. Ali ipak je potrebno voditi računa da boja koju ste odabrali odgovara vašem imidžu. Sjećate se Halle Berry u X-men-u? Izgleda li loše? Naravno da ne.



U isto vrijeme blijeda koža je prilično osjetljiva na crne nijanse. Kad se odabere pogrešna nijansa, možda ćete čak izgledati kao gospođa Adams. I trešnja crvena ne voli preplanulu kožu, dok pristaje blijedim osobama.

Zaključak je sljedeći: pobrinite se za nijansu i ona će se pobrinuti za vaš Sedu imidž.

Ključna točka #3: Boja očiju



Kada govorimo o savršenoj Sedu frizuri, treba reći da je boja vaših očiju jedno od najvažnijih pitanja. Prilično je teško pronaći nijansu koja će izraziti ljepotu vaših očiju.

Ali postoji nekoliko savjeta koji se mogu smatrati korisnim u ovoj situaciji:

• Tamnosive i tamnoplave oči mogu pristajati uz sve.

• Svijetlo sive i plave oči nalaze se u prijateljstvu s plavom i svijetlosmeđom; iako ponekad ove boje očiju pristaju i smeđe crne.

• Tamnosmeđe i oči boje lješnjaka pristaju uz svaku boju kose, ali pripazite na ten.

Da kažem više, sve dok izražavate ljepotu svojih očiju kroz frizuru i boju kose, izražavate vlastitu ljepotu, jer vaše oči odražavaju vašu osobnost. Štoviše, vaša frizura Sedu osvaja samo ako je sve u vašoj frizuri usklađeno.

Ključna točka #4: Vaše godine

Chanel je jednom rekla da su sve žene lijepe i zgodne. Ali ljepota nestaje s godinama, iako ljepota ostaje. Dodala je i kako je šteta što sve žene žele biti lijepe, a nijedna ne želi biti lijepa.

Ovome mogu dodati da Sedu stil i frizura izražavaju vašu ljepotu, a ne ljepotu, nešto što leži u vama, vaše tajne strasti i skrivene želje. Dakle, kada se ne bojite svojih godina, bilo da ste u tinejdžerskim godinama, bilo da imate kravate, to se primijeti. Pokazujete hrabrost i dostojanstvo, a to je vrlo privlačno i Sedu.

Evo nekoliko savjeta koje treba zapamtiti kada usklađujete dob i boju kose:

1. Crnac voli žene u dvadesetima i tridesetima. To je ako imate dugu i srednju frizuru. Ako imate kratku frizuru, možete nositi crnu koliko god želite.

2. Smeđe i boje lješnjaka vole sve. Vrlo su demokratski za svaki ten, dob, boju očiju i frizuru. Cijelo vrijeme izgledaju kao Sedu.

3. Svijetlo plava odgovara blijedom tenu u bilo kojoj dobi. Tamnoplava pristaje svima bilo koje dobi. Tvoja frizura ostaje Sedu koliko god želiš, dok si plava.

4. Crvena je vrlo lukava boja. Tamne bakrene nijanse savršene su za blijede puti i sve uzraste, dok je svijetlocrvena savršen izbor za azijske puteve i blijede puti u tinejdžerskim i dvadesetim godinama, a istovremeno trešnja crveni pramenovi su vrlo seksi i sedu za sve.

5. Pramenovi su jedna od prilika da promijenite frizuru koristeći kontraste. Obično možete spojiti bilo koju boju s bilo kojom bojom. Ako ste odlučili kardinalno promijeniti boju kose, napravite pramenove. Složit ćete kontraste i pokazati da ste vrlo privlačni sa svakom bojom, čak i s dvije boje istovremeno.

Sve u svemu, vaša fantazija je najbolji savjetnik. Postoje stotine boja i tisuće nijansi. Zapamtite sve gore rečeno i saznat ćete kako svoju uobičajenu frizuru pretvoriti u jedinstvenu Sedu frizuru.

Kućni posao i mogućnosti

Naša je web stranica posvećena istraživanju ideja i mogućnosti kućnog poslovanja koje vam mogu pomoći da započnete novi kućni posao