HEKLANJE

Prehrana od komorača: smršavite i pročistite se – spalite salo na trbuhu za nekoliko dana

TEMU APP 100 E KUPON

Dijeta s komoračem: tjedan čišćenja.
Komorač je povrće koje je različita ljekovita svrhe. Glavni (kao za zeleni anis i kim) pomaže u uklanjanju crijevnih plinova i istodobno sprječava njegovo stvaranje.
Komorač stoga koriste oni koji pate od probavnih poteškoća i aerofagije, a može biti i koristan za ublažavanje bolova nadraženog crijeva .
Također je indicirano tijekom laktacije , jer tvari koje sadrži potiču proizvodnju majčinog mlijeka.
Nadalje, njegova diuretička svojstva čine ga idealnim sastojkom u dijetama za mršavljenje.
U nastavku vam nudimo objašnjenje iz dana u dan.
Dijeta od komorača iz dana u dan
Ponedjeljak. Za ručak možete uživati ​​u lazanjama začinjenim sjeckanom govedinom, tankim komoračem, cherry rajčicama i tankom kriškom (1 dio), a zatim kuhanom ciklom i voćem po izboru.
Za večerom: consommé od šparoga, gratinirani pečeni komorač s mrvicama i parmezanom (20 g), 150 g pečene ricotte.
Utorak. Za podne: pedeset grama riže s mentom i tikvicama, crudité od komorača i kuhane šparoge; šalica običnih borovnica.
Za večerom: juha od povrća s koromačem i graškom (30 g); brancin pečen u foliji s lukom i cherry rajčicama, na kraju miješana salata od povrća.
Srijeda. Za ručkom: pedeset grama tjestenine s komoračem i trideset grama taleggia; zatim sto grama dinstane piletine i na kraju kivi.
Za večeru: povrtna juha bez mahunarki i salata od komorača.
Četvrtak. U podne: 150 grama njoka od krumpira (očito) sa svježom rajčicom i bosiljkom; šezdeset grama bresaole i rukole po volji; komorač u salati.
Za večeru: hamburger (govedina) začinjen uljem, limunom, peršinom, soli i paprom; zatim pire od komorača i kuhani krumpir; na kraju, voćna salata od jagoda, kivija i prirodnog ananasa.
Petak . Na ručku: krema od cvjetače i krumpira; pileća prsa na žaru; miješana salata od povrća s tanko narezanim komoračem.
Za večerom: pedeset grama tjestenine od radića; komorač pirjan na margarinu; šalica šumskih jagoda s prirodnim sokom od naranče; miješana salata od povrća.
U subotu . Ručak: pedeset grama tjestenine sa svježom rajčicom i bosiljkom; tanko narezane gljive šampinjona s komoračem i parmezanom; naranča.
Za večeru: juha od povrća s mrkvom i krumpirom; pečeni omlet s jajetom i oljuštenim komoračem; salata od rajčice.
Nedjelja . U podne: pola kilograma špageta sa školjkama; komorač na pari; dvjesto grama drugog povrća po ukusu.
Za večerom: trideset i pet grama riže u šafranu; salata od hobotnice prelivena uljem, limunom, peršinom, solju i čilijem; kruška.

Smart Lipo laserska liposukcija

Liposukcija je prepoznata kao koristan tretman za dramatično oblikovanje linija tijela i uklanjanje ružnog potkožnog masnog tkiva. Tradicionalna liposukcija koristi

Najbolja odjeća za putovanje

Prvo i osnovno imamo različite oblike odjeće za putovanje, različiti proizvođači nude veliki spektar odjevnih predmeta od odječe za svakodnevicu

Kako zaraditi novac na eHow

Zarada na eHow postaje sve popularnija kako se eHow razvija i raste. eHow je postao popularno radno mjesto za posao kod