HEKLANJE

Usluge regrutiranja i traženja direktora u hotelijerstvu šire se globalno

TEMU APP 100 E KUPON

Usluge traženja rukovoditelja koje se nude poslodavcima u hotelima, odmaralištima, kulinarstvu, restoranima i kruzerima koji kontinuirano traže najkompetentnije kandidate za popunjavanje raznih upražnjenih menadžerskih mjesta u svojim ugostiteljskim organizacijama su u porastu.

Mnogi regruteri za ugostiteljstvo koji nude ove usluge uglavnom putem svojih internetskih stranica povezuju poslodavce u ugostiteljstvu koji gotovo trenutno odluče iskoristiti ove usluge traženja rukovoditelja tako što pronalaze i predstavljaju im kvalificirano rukovodno osoblje iz svoje globalne skupine međunarodnih kandidata za hotelski menadžment.



Postoje regruteri za ugostiteljstvo koji nude personalizirano pretraživanje rukovoditelja i usluge regruta posebno prilagođene potrebama svakog poslodavca koji se odluči koristiti njihovim uslugama kako bi im pomogli da brzo i učinkovito pronađu najprikladnije rukovodioce u svojim ugostiteljskim poslovima.

Regrut za ugostiteljstvo ili konzultant za traženje rukovoditelja koji se specijalizirao za brzo pronalaženje i uvođenje pravih kandidata za bilo koji ugostiteljski posao može uštedjeti i vrijeme i novac u potrazi za pravim osobljem pružanjem ove vrijedne usluge često po razumnoj cijeni strukture naknade, koja prema način obično dospijeva tek nakon stvarnog zapošljavanja bilo kojeg predstavljenog kandidata.

U mnogim slučajevima, ako zaposlenje predstavljenog i primljenog kandidata traje manje od tri mjeseca zbog otkaza, ostavke ili iz bilo kojeg razloga, konzultant za traženje rukovoditelja u ugostiteljstvu ili regrut za ugostiteljstvo obično ulaže sve napore kako bi pronašao besplatnu zamjenu za ovog kandidata, odnosno u okviru već naplaćene naknade i primljene uplate u roku dospijeća računa za prvog traženog, pronađenog i plasiranog kandidata. Ovo je jamstvo obično navedeno u ugovoru između poslodavca i konzultanta za traženje izvršnih direktora ili regruta za ugostiteljstvo prije početka traženja izvršnih direktora.

Stoga mnoge ugostiteljske organizacije koje žele izbjeći bilo kakav nepotreban stres i žele biti mirne kad traže vrhunsko rukovodeće osoblje, mogu jednostavno delegirati ovaj zadatak stručnjaku za ugostiteljstvo, konzultantu za izvršno pretraživanje ili regrutu za ugostiteljstvo koji nudi visoke standarde personalizirane usluge koja može im pružiti vrhunske kandidate u svim poljima ugostiteljske industrije uključujući hotele, odmarališta, brodove za krstarenje, lječilišta, klubove, restorane, kulinarske, prehrambene, ugostiteljske i kongresne objekte širom svijeta.

Čini se da sve veći broj ugostiteljskih tvrtki delegira zadatak traženja rukovoditelja takvim regruterima za ugostiteljstvo, čime sebi štedi vrijeme i novac. Mnogi preferiraju one koji također mogu pružiti podršku u područjima ugostiteljske obuke i hotelskog marketinškog savjetovanja uz personalizirane usluge traženja rukovoditelja u ugostiteljstvu i usluge regrutiranja u ugostiteljstvu prilagođene njihovim potrebama. Potpredsjednici, regionalni direktori, generalni direktori, izvršni kuhari, direktori prodaje i marketinga, direktori hrane i pića te izvršni domaćice među najčešće su pretraživanim direktorima u ugostiteljstvu. Dobar savjetnik za traženje rukovoditelja ili regrut za ugostiteljstvo može ponuditi od jednog do nekoliko kandidata za bilo koju od gore navedenih pozicija u roku od nekoliko dana, a ponekad čak i u samo nekoliko sati. Stoga sve veći broj ugostiteljskih organizacija smatra ovu vrstu vrlo korisnih usluga koje pružaju konzultanti za ugostiteljstvo i regrutere za ugostiteljstvo stvarno zgodnima, a mnogi drugi kažu da jednostavno ne mogu bez njih.

Savjeti za ljepotu za mladenku

Svaka mladenka želi da je njezin mladoženja prihvati ‘takvu kakva jest’, a to uključuje njezinu prirodu, njezin izgled i njezinu

Heklanje kao Duhovna Praksa

Heklanje postaje duboka duhovna praksa koja spaja heklača s unutarnjim duhovnim svijetom i širim univerzumom. Kroz ovu vještinu, heklači otvaraju