HEKLANJE

Savjeti za ljepotu za mladenku

TEMU APP 100 E KUPON

Svaka mladenka želi da je njezin mladoženja prihvati ‘takvu kakva jest’, a to uključuje njezinu prirodu, njezin izgled i njezinu osobnost. Vaš izgled važan je dio vaše osobnosti i onaj koji se nikada ne smije (i ne smije) zanemariti.

Na danima vjenčanja važno je izgledati dobro i dobro se osjećati. Ne samo da želite izgledati najbolje što možete, već želite i da izgled izgleda što prirodnije čak i ako to znači provesti sate pred ogledalom s 2-3 kozmetičara. Nasmiješeno lice koje izgleda svježe, blistavo i samopouzdano čini sliku koju je teško zaboraviti i dugo čuvati! A to je moguće samo ako šminka za vaš dan vjenčanja izvuče najbolje iz vas i učini da izgledate onoliko lijepo koliko doista jeste.



Profesionalno šminkanje
Vježba čini savršene, a izvlačenje najboljeg od vas kroz vjenčanu šminku može se postići samo vježbom. Bilo da se šminkate kod profesionalca ili to radite sami, morate vježbati svoj izgled za dan vjenčanja kako biste bili sigurni da je savršen kompliment vašoj haljini i raspoloženju. Kada šminkanje za dan vjenčanja obavlja profesionalac, morate biti sigurni da vizažist i vi u potpunosti razumijete zahtjeve jedno drugoga. Nekoliko vježbi trebalo bi riješiti ovaj problem i pomoći vam da naučite neke trikove i načine kako poboljšati svoj izgled!

Prednost profesionalnog šminkanja je ta što se ne morate brinuti da će nešto poći po zlu u zadnji čas. Osim toga, profesionalni vizažist zna koji su najnoviji trendovi u šminkanju kao i kakva će šminka najbolje izgledati na vašem licu. Probni termin uoči vašeg vjenčanja s vizažistom osigurat će da ste oboje spremni za †˜pravi i prirodanâ €™ izgled!

Odlučite se sami šminkati
Za one od vas koji ne vole raditi s profesionalcima, šminkanje će zahtijevati dane vježbe, kao i eksperimentiranja s bojama i tehnikama šminkanja. Čitajte preko interneta ili uzmite dobru knjigu o šminkanju za mladenke ili samo skoknite, preskočite, skoknite do šminkerskog pulta vašeg lokalnog trgovačkog centra i pokupite neke posebne trikove, savjete i posebne proizvode koji će vam pomoći u postizanju besprijekorno našminkan izgled. Što više vježbate, vjerojatno ćete biti bez stresa na svoj veliki dan.

Šminka za mladenkino lice
Odlučili ste tko vas šminka, vrijeme je da znate kako zapravo postići besprijekoran i prirodan izgled za dan vašeg vjenčanja. Najbolji način na koji možete postići besprijekoran i savršen izgled je da spojite sve navedene elemente i istaknete sve svoje osobine na način da niti jedan ne nadvlada. Evo kako se to može učiniti:

Lice: Jeste li napravili grimasu pri pogledu na bore pudera koje ste vidjeli na licima drugih mladenki? Jeste li se zapitali kako možete spriječiti da vam se to dogodi? Super, jer imamo odgovor! Neokaljano i savršeno našminkano lice zahtijeva savršeno usklađenu podlogu. Ovdje je važno zapamtiti da bi podloga koju nanosite trebala biti točno ili vrlo blizu tonu vaše kože. Podloga se mora lako stopiti s vašom kožom i dati vam ravnu i čistu površinu za rad. Prije nego što kupite puder, provjerite ga samo pod prirodnim svjetlom jer vas umjetna svjetla mogu zavarati da kupite puder koji uopće ne pristaje vašoj boji kože! Sljedeća važna stvar je odabrati podlogu koja je posebno formulirana za vaš tip kože. Suha koža zahtijeva podlogu koja djeluje i kao hidratantna krema, dok masna koža zahtijeva mat podlogu bez ulja koja bilježi razinu izlučivanja masnoće kako biste duže izgledali svježe i bez sjaja.

Kao mladenka, uzeti korektor može biti dobra ideja jer vjerojatno nećete previše zatvarati oči uoči vjenčanja. Pomiješajte malo korektora s puderom kako biste bili sigurni da se glatko i ravnomjerno stopi s vašom kožom. Puder za lice izvrstan je proizvod za uklanjanje viška sjaja i treba ga koristiti umjereno i samo kada je potrebno. Stoga neka vam kutija s puderom bude pri ruci, ako je moguće, tijekom dana ceremonije. Ne zaboravite ga upotrijebiti neposredno prije nego što dobijete svoje slike.

Oči: Najbolje boje za oči uključuju prigušene i neutralne boje koje pristaju uz boju vaše haljine, dodataka i boju usana. Otvorite oči i učinite ih većim pomoću bijelog ili svijetlog sjenila na unutarnjim rubovima. Nemojte koristiti previše šljokica, iako lagani shimmer uz jagodice može poboljšati vaš izgled. Završite šminku očiju s malo vodootporne olovke za oči i vodootporne maskare. Također možete koristiti umjetne trepavice ako želite.



Usne: Boja usana čini važan dio izgleda vaše mladenke. Koristite nijansu ruža za usne koja je malo svjetlija od boje koju inače nosite kako bi se lijepo vidio na vašim fotografijama. Vježbajte nošenje ruža nekoliko puta prije dana vjenčanja kako biste se osjećali ugodno. Malo sjajila i učinite da vaše usne izgledaju punije te poboljšajte boju vašeg ruža. Zadržite svoj ruž na usnama dulje nanošenjem odgovarajuće olovke za usne na sve usne neposredno prije nanošenja boje za usne.

Na kraju, uredite kosu prije nego što se našminkate jer će vam to pomoći da bolje nanesete šminku i učinit ćete da izgledate kao milijun dolara na jedan od najboljih dana u vašem životu!!

Lusteri i svjetiljke

Kukičane nijanse za lustere i svjetiljke predstavljaju izvanredan način da unesete boemsku eleganciju u svoj dom. Ova tehnika omogućuje vam