HEKLANJE

Kupnja kuće nakon ovrhe – usporedba zajmodavaca s lošom kreditnom sposobnošću

TEMU APP 100 E KUPON

Nakon ovrhe, možda ćete malo oklijevati podnijeti zahtjev za novi stambeni kredit. Štoviše, nekoliko će zajmodavaca dovesti u pitanje vašu sposobnost i spremnost da otplatite hipoteku. Iako postoje mnoge prepreke za dobivanje odobrenja za hipotekarni zajam nakon ovrhe, vlasništvo nad kućom je dostižno. Ključ je odabrati pravog zajmodavca i odabrati najbolji financijski paket.

Koji zajmodavci nude hipoteke nakon ovrhe?



Tradicionalni hipotekarni zajmodavci kao što su banke, hipotekarna društva i kreditne zadruge rijetko nude zajmove onima koji su prošli ovrhu. Međutim, neki tradicionalni zajmodavci ponudit će subprime zajmove onima s lošom kreditnom sposobnošću. Drugorazredni zajmovi posebno su namijenjeni osobama s niskom kreditnom ocjenom. Ako je vaš dom nedavno oduzet, vjerojatno imate negativan kreditni rejting. U ovom slučaju, drugorazredni zajam je od pomoći.

Iako neki tradicionalni zajmodavci nude drugorazredne zajmove, izbor je ograničen. Štoviše, ti zajmodavci mogu zahtijevati predujam. Ako se nadate da ćete dobiti odobrenje bez novca, moglo bi vam pomoći da se prijavite zajmodavcu koji je specijaliziran za hipotekarne zajmove s lošom kreditnom sposobnošću.

Pronalaženje drugorazrednih hipotekarnih zajmodavaca

Najlakši i najučinkovitiji način pronalaženja dobrog subprime zajmodavca je preko hipotekarnog brokera. Brokeri se mogu pronaći lokalno ili na internetu. Online hipotekarni brokeri omogućuju jednostavnu usporedbu zajmova. Usporedbe su neophodne kako biste osigurali najnižu moguću stopu hipoteke. Ako uspoređujete ponude bez brokera, morat ćete kontaktirati svakog pojedinačnog zajmodavca. To se lako može izbjeći korištenjem brokera.

Prednosti ponude hipotekarnog zajma

Zanemarivanje dobivanja nekoliko hipotekarnih ponuda može vas koštati tisuće dolara tijekom trajanja kredita. Kada tražite ponudu hipoteke nakon ovrhe, zajmodavcu morate dati točne podatke kako biste dobili točnu ponudu.

Nakon što zajmodavac pregleda vaše podatke, poslat će vam grubu ponudu. Ponude zajma sastoje se od procijenjene stope hipoteke, uvjeta zajma, mjesečnih plaćanja itd. Ponude nisu obvezujuće. Dakle, imate pravo odbiti ili prihvatiti ponudu zajmodavca. Usporedbe zajmodavaca mogu pomoći osobi u odabiru pravog zajmodavca i pomoći podnositeljima zahtjeva za lošu kreditnu sposobnost da izbjegnu lažne zajmodavce.



Pojednostavljeno ASP hosting

ASP je kratica za Active Server Pages. To je tehnologija koja korisnicima omogućuje dizajn i kreativne interaktivne stranice za svoje