HEKLANJE

Liposukcija – je li to dugoročni lijek za američki problem pretilosti?

TEMU APP 100 E KUPON

Da bismo odgovorili na ovo pitanje, prvo moramo razumjeti što je liposukcija. Stručnjaci za liposukciju u Los Angelesu tvrde da, iako liposukcija očito nije prva opcija kada je u pitanju smanjenje masnoće, ponekad vježbanje i dijeta nisu dovoljni, a postoje i neka tvrdoglava područja tijela koja zahtijevaju drastičnije mjere.

Muškarci i žene imaju tendenciju pohranjivanja masti na različitim područjima. Muškarci često stavljaju dodatnu težinu oko svojih ruku i trbuha, dok žene imaju tendenciju dobivanja oko bedara i bokova. Klijenti liposukcije u Los Angelesu spomenuli su da postupak omogućuje selektivno uklanjanje masnoće i stoga oblikuje tijelo na načine koji nisu mogući drugim sredstvima.



Podizanje stražnjice

Brazilsko podizanje stražnjice uzbudljiva je nova opcija plastične kirurgije koja postaje sve popularnija među korisnicima podizanja stražnjice u Los Angelesu. U Los Angelesu često se preferira kombinacija podizanja stražnjice i liposukcije.

Može li osoba vratiti masnoću na područjima koja su liposukciran?

Najvjerojatnije je odgovor ne. To je zato što se mast taloži samo u masnim stanicama. Budući da se liposukcijom uklanjaju masne stanice s područja koja su usisana, nove masne stanice taložit će se u drugim dijelovima tijela. Ovo nije veliki problem osim ako se osoba značajno ne udeblja. Što je nečija koža zategnutija i elastičnija, to ljepši i glatkiji rezultat može očekivati liposukcija.

Liposukcija se može izvesti na svim područjima lica, vrata, prsa, trbuha, bokova, leđa, ruku, stražnjice, bedara, listova i gležnjeva.

Liposukcija Poznati stručnjak iz Los Angelesa, dr. Younai certificirani je plastični kirurg koji prima pacijente u kalifornijskom centru za plastičnu kirurgiju iz regije Sjeverne i Južne Kalifornije. Neki od tih gradova uključuju. Beverly Hills, Los Angeles, Santa Monica, Hollywood, Burbank, Sherman Oaks, Encino, Calabasas, Woodland Hills, Thousand Oaks, Westlake Village, Pasadena, Glendaale, Valenica, Palmdale, Fresno i Oxnard.