HEKLANJE

Lojevi poslije brijanja ovih dana imaju novo lice

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li se ikad zapitali zašto toliko muškaraca radije odlučuje imati bradu nego prolaziti kroz proces svakodnevnog brijanja? Jedan razlog odmah pada na pamet, neugodnost brijanja i isušivanje mnogih losiona poslije brijanja ostavlja muškarce potpuno nespremnima da izdrže cijeli proces. Dobra vijest je da danas na tržištu postoji mnogo novijih proizvoda koji nude veću udobnost čak i tijekom procesa brijanja nakon brijanja.

Postoje novi proizvodi u obliku gelova, kremova i losiona koji obećavaju ugodu i olakšanje od brijanja dok istovremeno djeluju kao hidratantni kako vaša koža ne bi bila isušena kao rezultat procesa. Dakle, dame, ako vašem muškarcu brkovi postaju problematični, onda biste svom drugu mogli predložiti neki od novijih losiona poslije brijanja.



Još jedna stvar koju želite imati na umu kada svom muškarcu predlažete novi ili možda poboljšani losion poslije brijanja je miris. Nisu svi vodici poslije brijanja jednaki i dok neki mogu imati sva najbolja svojstva, ako je miris onaj koji smatrate uvredljivim, mogao bi te bliske trenutke učiniti donekle neugodnima. Još jedna stvar koju treba imati na umu u vezi s mirisom losiona nakon brijanja je da mirisi u obliku losiona traju dulje nego u losionima nakon brijanja na bazi alkohola.

Također upamtite da dok neke žene smatraju medvjeda prilično privlačnim, vi ipak želite pravilno njegovati i oblikovati svoju bradu. To će zahtijevati da doista obrijete neke dijelove lica i vrata. To znači da ćete i dalje htjeti koristiti losion poslije brijanja kako biste pružili ugodu onim područjima koja je ubola britvica. Nikada nije loša ideja razmotriti neku od novijih formula ili mirisa, osobito ako ste imali problema s mirisima i isušujućim učincima prijašnjih losiona poslije brijanja s kojima ste eksperimentirali.

Primer optimizacije za tražilice

A Search Engine Optimization Primer opisuje za laike različite metode i zahtjeve kako bi web mjesto bilo “prilagođeno tražilici”. Koja

AdSense prijevara

Vrijedno je proučiti Googleovu definiciju Google AdSensea i prijevare klikom, prije nego što dublje zađemo u “AdSense prijevaru”. Google AdSense