HEKLANJE

Loša kreditna kartica – istražite tvrtku

TEMU APP 100 E KUPON

Ako imate lošu kreditnu sposobnost, dobivanje kreditne kartice može biti nešto teže. Mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice neće odobriti vaš zahtjev. To će učiniti pronalaženje loše kreditne sposobnosti, kreditne kartice iznimno važnim. Sada kada se prijavljujete za kreditnu karticu, morate uzeti u obzir nekoliko važnih čimbenika.

Prvo, ako imate lošu kreditnu sposobnost i sada ste u boljoj financijskoj situaciji, nemojte pogriješiti prijavom za svaku ponudu kreditne kartice koja postoji. Vaš će se kreditni rezultat smanjivati sa svakim zahtjevom za kreditnu karticu. Da biste eliminirali mnoge upite, smanjite izbor na dvije ili tri tvrtke koje su specijalizirane za lošu kreditnu sposobnost. Razlog za to je što je vjerojatnost da ćete biti prihvaćeni mnogo bolja nego što bi bila s običnom kartičnom tvrtkom. Ovo je izvrstan prvi korak u vraćanju vaše kreditne sposobnosti na prihvatljivu razinu.



Prije podnošenja zahtjeva ili prihvaćanja bilo kakvih ponuda kartične tvrtke, uvijek je dobra ideja dobro istražiti tu tvrtku i druge razne ponude za usporedbu. Većina tvrtki pokušava vam pomoći da promijenite svoju situaciju, ali postoje neke tvrtke koje ovo koriste kao trenutak da iskoriste vašu već lošu situaciju i iskoriste je za svoju dobrobit. Nažalost, obično isprva nećete moći dobiti kreditnu karticu s niskom kamatnom stopom, ali neke su još uvijek bolje od drugih kada se radi o lošoj kreditnoj kartici.

Obavezno pročitajte sve objave i druge informacije u vezi s korisničkim naknadama, kaznama i drugim mogućim troškovima. Kao primjer; ako se prijavljujete za osiguranu karticu morate otvoriti štedni račun u toj banci. Ovaj iznos varira i bit će kolateral za vašu kreditnu karticu. Dakle, vaš će kreditni limit biti isti kao stanje na vašem štednom računu i ako ne platite banci, oni ga mogu tražiti. Uz polog većina će imati početne naknade, godišnju naknadu i možda mjesečnu naknadu za uslugu. Mnoge će tvrtke naplatiti te naknade s vaše kreditne kartice tako da već imate stanje prije nego što stvarno primite karticu.

Vjerojatno nećete moći ukloniti sve dodatne naknade, kao što je gore navedeno, koje su povezane s ovim vrstama kreditnih kartica. Ali ako pročitate sve informacije od nekoliko tvrtki, trebali biste moći pronaći najnižu kamatnu stopu i najmanji iznos naknada.

Prikaz knjige: “Trenutni prihod”

“Instant Income” obećava da ćete odmah čuti ‘cha-ching’ i nudi revolucionarne strategije za postizanje istog. Izuzetnog uma gurua za izgradnju

Kreativnost Bez Granica

Otvorena Vrata Mašti Heklanje je poput platna na kojem možete stvoriti svoje remek-djelo. Sloboda kreiranja vlastitih uzoraka i igra sa