HEKLANJE

Prikaz knjige: “Trenutni prihod”

TEMU APP 100 E KUPON

“Instant Income” obećava da ćete odmah čuti ‘cha-ching’ i nudi revolucionarne strategije za postizanje istog. Izuzetnog uma gurua za izgradnju bogatstva Janet Switzer, “Trenutni prihod” je dašak svježeg zraka za one profesionalce koji se bore i žele zaraditi više radeći ono što vole. Switzer je bila dodatna snaga iza tako velikih napadača kao što je Jack Canfield (Gospodin Pileća juha za dušu), a njezini pristupi povećanju profita donijeli su njezinim klijentima pretjerane iznose dodatnog prihoda za koje nisu bili svjesni da ih tamo čekaju.

“Instant Income” zbirka je Switzerovih isprobanih tajni za izvlačenje maksimuma iz poslovanja i njegovih uobičajenih praksi. Njezine su taktike briljantno jednostavne i ako ih primijenite samo nekoliko, možete vidjeti trenutnu razliku. Knjiga je podijeljena u nekoliko dijelova, koncentrirajući se na donošenje gotovine putem kupaca, zajedničkih ulaganja, oglašavanja, traženja, prodaje, interneta, čak i pronalaženja potencijalno zanemarenih prodajnih mjesta koja vlasnici tvrtki mogu istražiti. Nadalje, ona razumije sigurnost stalne plaće pa ima mnogo ideja za ‘intrapeneur’, koji želi ostati na svom trenutnom poslu, a istovremeno dobiti veću plaću ili bolji položaj u tvrtki. Čak ima i obilje inspiracije za ‘povremene poduzetnike’ koji bi htjeli dodatno zaraditi sa strane. Bilo da ste vlasnik tvrtke, zaposlenik koji želi poboljšati tvrtku za koju rade ili poduzetnik, Switzer ima mnogo novih rješenja za isprobati.



Switzer izvrsno prenosi svoju poruku – ne samo da je njezine tajne lako razumjeti i brzo primijeniti uz malo dodatnog truda, čini se kao da je upravo tu i podučava vas dok čitate njezinu knjigu. Vodi vas kroz primjere iz stvarnog svijeta i dijeli izvore vlastite web stranice kako biste je mogli proučiti dok počnete primjenjivati njezine strategije na svoju specifičnu situaciju. “Instant Income” sadrži 20 godina Switzerovih uspješnih pristupa pronalaženju kupaca, poticanju na kupnju, poticanju preporuka i preporuka te zadržavanju na duge staze.

Imaš bogatstvo? Nabavite Janet Switzer! Neki od najuspješnijih poslovnih pothvata duguju svoj uspjeh njoj – s “Instant Income” kao vašim osobnim trenerom za izgradnju bogatstva, možete i vi. Ne samo da će sigurno biti Switzerov sljedeći bestseler, “Instant Income” je predodređena da bude
Autor RE “Gus” Payne zaranja u dubine istine o zavjeri ubojstva JFK-a u svojoj knjizi “Falsely Accused”. Od autora knjiga “The Death of Brandon Lee: The Untold Story” i “Caught in the Crossfire” dolazi knjiga koja odgovara na mnoga bitna pitanja o ubojstvu JFK-a koja godinama muče Amerikance.

Zašto su okružni tužitelj New Orleansa Jim Garrison i Ministarstvo pravosuđa SAD-a odbili istražiti poznatog vođu mafije Carlosa Marcella u vezi s atentatom na predsjednika Johna F. Kennedyja? Zašto je Garrison, zajedno s drugim dužnosnicima Ministarstva pravosuđa SAD- a, poricao postojanje udjela mafije u atentatu kada je to očito bila stvar koju treba istražiti? Na ova i druga pitanja konačno je odgovoreno u Payneovoj knjizi koja otvara oči.

Imena kao što su Lee Harvey Oswald, Clay Shaw i David Ferrie uvijek pobuđuju znatiželju u glavama onih koji žele znati što se doista dogodilo tog strašnog dana u povijesti. Pričalo se da su ova tri čovjeka viđena zajedno na dan atentata na JFK-a, ali jesu li doista? Svjedoci su mijenjali svoje priče. Zašto?

Autor ide korak dalje i pomno se bavi FBI-em iz New Orleansa i onima koji su bili zaduženi za istragu atentata na JFK-a kao i moguću upletenost Carlosa Marcella. On također živopisno detaljno objašnjava ključne činjenice u istrazi kao što su nestale snimke vrpce “BRILAB”, izvješće o uhićenju “FOGG” i još mnogo toga.

IZVODI IZ KNJIGE “LAŽNO OPTUŽENI”

Iz 1. poglavlja:
U Marcellovom slučaju namjera Kennedyjeve administracije bila je poznata čak i prije dana inauguracije, 20. siječnja 1961. Dana 28. prosinca 1960., New Orleans State-Item izvijestio je da imenovani državni odvjetnik Kennedy planira posebne akcije protiv Marcella. Izvješće FBI-a iz tog razdoblja navodi:



“Dana 12. siječnja 1961. [izvor] je obavijestio da je Carlos Marcello krajnje zabrinut i uzrujan i da je tako otkako su novine New Orleans States-Item 28. prosinca 1960. objavile vijest u kojoj se izvještava da je… Robert F. Kennedy izjavio on bi ubrzao postupak deportacije protiv Marcella nakon što Kennedy preuzme dužnost u siječnju 1961.”

Dok je Povjerenstvo Predstavničkog doma za ubojstva pažljivo ispitalo brojna područja informacija koja se odnose na stručnost FBI-a u istraživanju organiziranog kriminala tijekom 1950-ih i ranih 1960-ih, i pronašla različita područja u kojima je učinak Ureda bio značajno manjkav, upitan pa čak i sumnjiv, grad New Orleans bio je poseban slučaj. FBI-evo izravno poricanje postojanja organiziranog kriminala u New Orleansu bilo je jedinstveno za taj grad.

Činjenice otkrivaju da se zaključci Ureda o Marcellu u New Orleansu mogu pripisati uznemirujućem stavu od strane višeg agenta koji je nadzirao istrage organiziranog kriminala u tom gradu, Regisa Kennedyja. Godinama je bio zadužen za rad Ureda na Marcellu i mafiji iz New Orleansa; nažalost, također je vodio veliki dio FBI-eve istrage u tom gradu ubojstva predsjednika Kennedyja.



Alati i materijali za Heklanje

Za svaku vještinu potrebno je odabrati prave alate, a Heklanje nije iznimka. Ovaj zanat zahtijeva minimalan skup alata, ali su

1167,00 dolara

Prvo što bih želio učiniti je podijeliti s vama e-poruku koju sam nedavno primio i koja je poslužila kao inspiracija