HEKLANJE

Miles Card – Koliko milja prije nego što požnjete?

TEMU APP 100 E KUPON

Miles kartica jedna je od mnogih opcija kreditnih kartica dostupnih pronicljivim potrošačima današnjice. Miles kartica definitivno predstavlja nagradu, ako se koristi na pravi način, ali češće nego ne kupac završi plaćajući više financijskih troškova i naknada nego što bi platio s tradicionalnom karticom.

Jeste li ikada pokušali izračunati cijenu po milji na svojoj kreditnoj kartici za milje? Ili to zvuči kao previše posla? Zaključak je da morate zaraditi dovoljno milja na kartici milja u jednoj godini kako biste bili sigurni da ne preplaćujete milje. Budući da je to slučaj, bilo bi vam bolje da koristite kreditnu karticu koja vam ne naplaćuje godišnju naknadu umjesto onih kartica koje dolaze s velikim godišnjim naknadama.



Upoznajte svoju Miles karticu

Poznavanje vrijednosti milje na vašoj kartici za milje pomoći će vam više nego što možete zamisliti, stoga to nemojte ignorirati! Definitivno nema smisla držati se programa koji vam nudi nagrade manje od 1 milje zarađene po dolaru kupljenom karticom. Također ne biste željeli trošiti milje koje ste zaradili na svojoj kartici milja za proizvode ili usluge koji vam daju mnogo manju vrijednost za vaš novac, ali ako će vaši nagradni bodovi uskoro istjecati na kartici, onda, naravno, imate nema izbora nego ih upotrijebiti ili riskirati da ih izgubite.

Korištenje milja na vašoj Miles kreditnoj kartici

Prvo pravilo igre ‘milja’ je agresivno skupljanje milja na vašoj kreditnoj kartici s miljama. Drugi je očito iskoristiti milje nakupljene na vašoj kreditnoj kartici prije datuma isteka . Ako ne možete pomoći miljama koje uskoro ističu na vašoj kreditnoj kartici za milje, onda ih pretvorite u potvrdu o nagradi, što će produljiti vaše vrijeme donošenja odluke za otprilike godinu dana.

Miles kreditne kartice… Duplo zadovoljstvo

Ponekad vam kreditne kartice s miljama mogu zaraditi duple milje za jednu transakciju. Na primjer, možda postoji mreža nagrađivanja povezana s kreditnom karticom s miljama koju koristite, kao što je American Express Membership Rewards program. Korištenjem trgovaca ili dobavljača unutar pridružene mreže, možete zaraditi dodatne milje svaki put kada kupujete ili ručate kod trgovca unutar mreže.

Ako agresivno skupljate milje korištenjem kartice za što je moguće više stavki za kupnju, bilo da se radi o velikim troškovima ili onim slučajnim, i onda, naravno, marljivo otplaćujete ta mjesečna stanja na kartici svaki mjesec, možete maksimalno povećati povrat vašeg korištenje miles kreditnih kartica. Gore navedene strategije trebale bi vam značajno pomoći
u ovom nastojanju. Tretirajte svoje milje kao svoj novac i sigurno ćete požnjeti prednosti.