HEKLANJE

Tehnike nanošenja olovke za oči

TEMU APP 100 E KUPON

Nanošenje olovke za oči može biti teško u najboljem trenutku, ali postoje neke provjerene tehnike koje bi vam, ako ih slijedite, trebale dati nevjerojatne rezultate.

Za fin i prirodan izgled na donji kapak nanesite tanku liniju olovke za oči. Zatim po potrebi razmažite kistom.



Za punije, okrugle oči, prvo nanesite na gornji kapak, praveći deblju crtu po sredini kapka olovkom ili tekućim tušem za oči. Sada po potrebi pomiješajte kistom kako biste dobili glađu liniju.

Za veće oči iscrtajte samo vanjsku polovicu gornjeg i donjeg kapka. Ako želite dramatičan izgled, nanesite deblju liniju olovke za oči na gornji i donji kapak, po potrebi izblendajte kistom.

Za uske oči, koristite eyeliner samo na gornjem kapku kako biste izbjegli dodatno zatvaranje očiju. Za vanjski dio kapka koristite blijede boje kako biste dali oblik i definiciju. Umjetne trepavice korisne za otvaranje očiju i čine trepavice gušćima.

Za teške kapke koristite blijede boje samo na očnoj duplji. Stavite umjetne trepavice u kutove kako biste podigli oči i učinili da izgledaju otvorenije i raširenije.

Ako imate blizu postavljene oči, za unutarnji kapak treba koristiti blijede boje. Dok na vanjskom kapku treba koristiti tamnije boje. Miješajte od blijede do tamnije nijanse pomoću kista, blendajući tamnije nijanse gore i van. Koristite eyeliner na vanjskoj polovici oka. Obrve treba skratiti na nosu kako bi se stvorio širi razmak između očiju.

Ako imate duboko usađene oči, koristite blijede boje samo na očnoj duplji; upotrijebite nešto tamniju nijansu iznad pregiba očne duplje. Koristite eyeliner na gornjim i donjim kapcima, stapajući se kako biste omekšali bore. Maskara ili umjetne trepavice korisne su za dodatno isticanje očiju.

Uz široko postavljene oči, koristite tamnije boje za unutarnji kapak i blijede boje za vanjski kapak. Ispružite obrve prema nosu kako biste suzili razmak između očiju pomoću olovke za obrve.



Za okrugle oči koristite blijede boje preko cijele očne duplje, au pregibu oka utapkajte tamniju nijansu. Nanesite olovku za oči na gornje i donje kapke i nanesite maskaru samo na gornje i vanjske trepavice.

Za bademaste oči koristite svijetlu nijansu sjenila od trepavica do obrva. Koristite srednju nijansu na kapku i tamniju na vanjskoj trećini kapka.

Za kraj, evo nekoliko savjeta za šminkanje očiju za zrelije. Izbjegavajte crnu olovku za oči i maskaru jer mogu biti preoštri. Umjesto toga odlučite se za nježnije neutralne boje poput sive ili smeđe za nježniji, privlačniji izgled.



Poslovno oglašavanje

Oglašavanje je ulaganje u vaše poslovanje i slično je drugim ulaganjima koja su osmišljena za poboljšanje i proširenje vašeg poslovanja.

Udobno pocrnjeli uz solarij

Recite zbogom neugodnostima sunčanja. Nabavite preplanuli ten u vlastitom domu, u solarijima i zadržite preplanuli ten čak i za kišnih

Kontaktne leće

Kontaktne leće se neprekidno poboljšavaju kroz razvoj novih materijala i dizajn, te napredak u tehnologiji izrade. Od nekadašnjih trajnih tvrdih