HEKLANJE

Loše kreditne kartice – odabir prave kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Ako imate lošu kreditnu sposobnost, mogućnosti vaše kreditne kartice su ograničene. Osim što mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice odbijaju vašu prijavu, pojedinci s lošom kreditnom sposobnošću obično dobivaju vrlo niske kreditne limite i dodatne naknade.

Prilikom podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu ključan je odabir prave kartice. Evo nekoliko savjeta koje trebate uzeti u obzir pri odabiru kreditne kartice.



Iskoristite prednosti loših kreditnih kartica

Prije podnošenja zahtjeva za veliku kreditnu karticu kod banke, pažljivo razmotrite svoju kreditnu ocjenu. Upiti o kreditnoj kartici smanjit će vaš kreditni rezultat. Stoga je važno izbjegavati previše upita. Da biste to učinili, ograničite broj zahtjeva za kredit. Radije odaberite jednu ili dvije tvrtke koje će vjerojatno odobriti vašu prijavu.

Na primjer, ako je vaš kreditni rejting loš, realno je pretpostaviti da su mali izgledi da dobijete odobrenje. Uz navedeno, pomaže u istraživanju loših kreditnih kartica. Nekoliko tvrtki izdaje neosigurane i osigurane kreditne kartice osobama s lošom kreditnom sposobnošću. Ovo je sjajan način za poboljšanje kreditnog rejtinga i ponovno uspostavljanje dobre kreditne povijesti.

Kriteriji za odabir loše kreditne kartice

Iako će loša kreditna sposobnost stajati na putu dobivanja niskih kamata na kreditnoj kartici, pametno je istraživati različite tvrtke i uspoređivati ponude. Mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice tvrde da nude loše kreditne kartice kako bi pomogle pojedincima da poboljšaju svoju kreditnu sposobnost. Međutim, neke tvrtke koriste ovo kao savršenu priliku da iskoriste ljude poput vas.

Prije podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu s lošom kreditnom sposobnošću, pročitajte sitnim slovima informacije koje se odnose na korisničke naknade. Ako odaberete osiguranu karticu, vjerojatno ćete morati otvoriti štedni račun i položiti najmanje 200 USD. Ovaj depozit služi kao kolateral. Budući da je vaš kreditni limit isti kao i depozit, ako odbijete platiti kreditnom karticom, zajmodavac jednostavno traži vaš novac.

Osim otvaranja štednog računa, većina osiguranih loših kreditnih kartica ima nekoliko početnih ili početnih naknada. To može uključivati 50 USD godišnje naknade, 10 USD mjesečne naknade za uslugu i 20 USD naknade za pokretanje. Dakle, stanje na kreditnoj kartici postoji i prije nego što je primite.



Nažalost, dodatne naknade za lošu kreditnu karticu su neizbježne. Međutim, pomnim istraživanjem različitih online kartičarskih kuća moguće je pronaći tvrtku s nižim naknadama i onu koja nudi nižu kamatnu stopu.