HEKLANJE

Makeover mame….

TEMU APP 100 E KUPON

Na životnom putu žene, majčinstvo je možda jedno od najvažnijih transformacijskih iskustava – za mnoge je ono bit onoga što znači biti žena. Uz sve izazove i poteškoće koje podrazumijeva odgoj djeteta, ništa se ne može usporediti s držanjem te prekrasne bebe u naručju i osjećajem njezine čiste nevinosti, topline i čuđenja razrogačenih očiju.
Ali kad mama uzme malo slobodnog vremena kako bi rodila dijete, često se mora vratiti radnoj snazi, koja je konkurentna i daje prednost mladosti i privlačnosti – posebno na mjestima koja paze na imidž kao što su Beverly Hills i Los Angeles.

Činjenica je da je porod veliko iskušenje, kao i dojenje – i oboje ostavljaju trag na maminom tijelu. Nakon što se dijete rodi, trbušni mišići su istegnuti, težinu je često teško izgubiti, a grudi se mogu spustiti ili objesiti. U današnje vrijeme žene su postale osnažene zahvaljujući alatima moderne medicine, a Mommy Makeover je brzo postao vrlo popularna opcija za majke koje žele vratiti svoj dobar izgled prije trudnoće.



Liposukcija u Los Angelesu – preoblikuje i rekonturira tijelo eliminirajući masne naslage oko struka i bokova koje su nastale tijekom trudnoće. Naš postupak Power-Assisted liposukcije ima manje boli i vremena zastoja od konvencionalne liposukcije!
Los Angeles Tummy Tuck – uklanja višak kože i masnoće s trbuha; zateže područje trbuha. Sama liposukcija ne rješava pojavu viseće kože na trbuhu, koja je uzrokovana jakim istezanjem trbušnih mišića tijekom poroda. Samo zatezanje trbuha zapravo ispravlja problem zatezanjem opuštenih trbušnih mišića.
Povećanje grudi u Los Angelesu – ispravlja smanjenje volumena grudi koje je uobičajeno nakon trudnoće. Mnoge mame su iznenađene “smanjenjem” svojih grudi, a povećanjem grudi (implantatima) žena može vratiti pune grudi.
Podizanje grudi – ispravlja opuštene i/ili asimetrične grudi. Nažalost, zbog stresa poroda i dojenja, grudi mogu postati malo opuštene. Međutim, dobra vijest je da podizanje grudi može učiniti da grudi ponovno izgledaju “potpuno nove”.
Smanjenje grudi – grudi se mogu znatno povećati zbog hormonalnih promjena tijekom trudnoće, a ako su grudi prevelike, mogu postati neugodne – čak i bolne. Smanjenje grudi vraća vas na normalniju veličinu, zbog čega se osjećate mlađe i manje “utegnuto”.
Laserski tretmani kože – iako o tome ne razmišljamo toliko, na žensku kožu također često utječu trudnoća i porod. Strije su jedna očita manifestacija. Također se vide hiperpigmentacija kože, mrlje i izbijanje akni (vjerojatno zbog hormonalnih promjena), kao i vaskularne lezije poput “paučastih vena”. Laserski tretmani dostupni su za sva ova stanja, a TopSurgeons je poznat po tome što ima najveći izbor naprednih laserskih strojeva na svijetu.
Stoga maksimalno iskoristite majčinstvo, ali izgledajte kao prije rođenja vaše bebe – uz Mommy Makeover plastičnih i kozmetičkih kirurga na TopSurgeons! Nazovite nas na 800-506-8084 da rezervirate svoje konzultacije ili već danas zakažite termin kod dr. Omidija. Posjetite nas na http://www.topsurgeons.com

Adsense – radi li stvarno?

Rade li dobro plaćene Google AdSense ključne riječi? Nevjerojatno je kako možete tako lako zaraditi uz moć Google AdSensea. Google