HEKLANJE

“Maksimalna izloženost na jeftinom internetskom oglasu”

TEMU APP 100 E KUPON

Oglašavanje je odavno bilo glavna odrednica uspjeha poduzeća. To bi uključivalo prezentaciju proizvoda/usluge potrošačima. Ono što je doista važno jest kako se to prezentira ciljnom tržištu da bi ga se moglo uhvatiti.

Bez obzira na paket, oglasni mediji također igraju veliku ulogu u određivanju uspjeha svijesti o proizvodu ili usluzi.



Koje bi mogle biti njegove prednosti u odnosu na druge provjerene medije kao što su najprodavaniji TV oglasi?

Prednosti

1. Niska cijena

Iako se internetski oglas može smatrati “otmjenim” ili dalekosežnim, u usporedbi s drugim medijima, ovaj je daleko jeftiniji od većine. Paketi internetskih oglasa nude se već od 29,99 USD za razdoblje od mjesec dana.

2. Osvojite tržište

Ako je cilj vašeg proizvoda/usluge poslužiti mlađoj generaciji ili onima koji su korporativno orijentirani, internetski oglas bi bio najbolji jer bi oni uvijek bili “zakačeni” na stranice za surfanje internetom koje bi mogle imati poveznicu na vaše vlastite. Rezultat, veliki broj “hitova” na vašoj stranici!

2. Bez muke



Sve što biste ikada zaista trebali je osobno računalo (i nešto znanja i pametnih ideja u oblikovanju vaše stranice) na kojem možete otvoriti svoju stranicu, potražiti najbolji paket internetskih oglasa i provjeriti/ažurirati status svog oglasa. Možda zapravo nikada nećete morati napustiti svoj dom da biste se oglašavali!

3. Ažurirani oglasi

Za razliku od televizijskih oglasa koje je potrebno redovito ažurirati, internetski oglasi mogu se prikazivati dosta dugo bez potrebe za promjenom. Ako je tako, promjena na web mjestu je vrlo minimalna i može se lako napraviti kod kuće.



Nedostaci

1. Opseg
Ograničeno tržište može se osvojiti ako se internetski oglas koristi isključivo za oglašavanje. Iako se većina ljudi sada bavi tehnologijom, tj. surfanjem internetom, ipak se većina prosječnih potrošača još uvijek oslanja na stari oblik oglašavanja kao sredstvo prikupljanja informacija o određenim proizvodima/uslugama.

2. Dodatni trošak



Ako bi netko zatražio pomoć drugog stručnjaka ili ustanove za izradu stranice za svoj proizvod ili uslugu, to bi podrazumijevalo dodatne troškove od strane poduzetnika.

S obzirom na navedeni popis prednosti i nedostataka jeftinog internetskog oglašavanja, poduzetnik sada može odvagnuti njegovu primjenjivost na svoj proizvod ili uslugu.

Cilj internetskog oglašavanja je ponuditi najširi asortiman ili “Maksimalnu izloženost” brenda uz najmanju moguću cijenu. Sada, zar to ne zvuči dobro ili što?

Snaga ljepote

Jeste li se ikada zapitali zašto su žene toliko zabrinute za svoj izgled? Zašto žele izgledati poput lijepih žena koje